Στα αεροπλάνα «ο ένας πάνω στον άλλο» αλλά στην παραλία 4 μέτρα απόσταση

Πλακωτοί στις πτήσεις αραιά στα λεωφορεία τρένα και πλοία!!!! Επιβεβαίωση της ΜΟΥΦΑΣ!!

Τεράστια εντύπωση προκαλεί η χθεσινή απόφαση της Κομισιόν, η οποία υιοθετήθηκε από την κυβέρνηση και την «αυστηρή» κατά τ’άλλα επιτροπή λοιμοξιολόγων, για επαναφορά των προηγούμενων συνθηκών στις αεροπορικές μεταφορές, όπου ο κάθε επιβάτης ήταν δίπλα από τον άλλο, αφού δεν «πέρασε» ούτε καν η ρύθμιση για κάποιες κενές θέσεις στις καμπίνες.

Υποτίθεται ότι ο κορωνοϊός κολλάει με τα ρούχα και σίγουρα χρειάζεται μία απόσταση μίνιμουμ 1 έως 2 μέτρα σε ανοιχτό περιβάλλον, (στην εστίαση τα τραπέζια θα πρέπει να απέχουν 2 μέτρα και στις παραλίες οι ξαπλώστρες 4 μέτρα, ενώ οι λουόμενοι θα είναι 40 ανά στρέμμα!) αλλά στις αερομεταφορές θα εφάπτεται ο επιβάτης ο ένας με τον άλλο σε ένα απόλυτα αεροστεγές περιβάλλον.

Και φυσικά αν αληθεύουν τα όσα μας βομβαρδίζουν καθημερινώς επί δύο μήνες, όλοι όσοι ταξιδεύουν αεροπορικώς είναι δυνητικά νοσούντες και πιθανόν νεκροί, εν γνώση της ΕΕ και εν γνώσει των κυβερνήσεων.

Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλουν στους πάντες απαγορεύσεις και κοινωνική αποστασιοποίηση ολόκληρων μέτρων και να επιτρέπουν στα αεροπλάνα να «κολλάει» ο ένας πάνω στον άλλο. Φανταστείτε μόνο ένας να έχει κορωνοϊό σε μία κλειστή καμπίνα 200 ατόμων (αν ισχύουν αυτά που μας λένε), η χώρα προορισμού της πτήσης σε λίγες μέρες θα έχει χιλιάδες κρούσματα μόνο από μία πτήση.

Το να γίνονται τεστ πριν ή να έχει πιστοποιητικό είναι πρακτικά αδύνατον αφού θα προκληθεί πανδαιμόνιο με τον προγραμματισμό και τα εισιτήρια.

Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι οι κυβερνήσεις και δη η ελληνική, θέτει περιορισμούς στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν ως συνέπεια τον οικονομικό στραγγαλισμό τους, ενώ αν δεν συμμορφωθούν με την… καταστροφή, τα πρόστιμα που τους επιβάλλονται είναι εξοντωτικά.

Είναι δυνατόν στην παραλία, στο εστιατόρια και την πλατεία να είναι περισσότερο μεταδόσιμος ο ιός από ότι στο αεροπλάνο;  Στο κλειστό χώρο του αεροπλάνου υπάρχει ιδανικότερο μέρος για να μεταδοθεί ο ιός;  Μία απόλυτη αεροστεγής καμπίνα, στην οποία οι επιβάτες θα είναι μέσα πολλές ώρες.

Ας αποφασίσουν οι κυβερνήσεις, η ΕΕ, λοιμωξιολόγοι και λοιποί αν τελικά ο κορωνοϊός είναι μία θανατηφόρα ασθένεια ή μια μυθολογία, γιατί δεν γίνεται όπου τους βολεύει, ο ακραίος συνωστισμός να επιτρέπεται «για το καλό των αεροπορικών» και όπου δεν τους βολεύει, να επιβάλλεται καραντίνα, παρακολούθηση και περιορισμοί, με αποτέλεσμα την καταστροφή των μικρομεσαίων.

Ας μας πουν τι από τα δύο ισχύει…

pronews

ΣΧΟΛΙΟ amazonios: Η επιβεβαίωση ότι όλα είναι Μούφα..Ακόμη ομως υπάρχουν ΤΟΥΒΛΑ που τρώνε αμάσητο οτι τους μεταδίδουν τα Μέσα εξαπάτησης..Το μεγάλο μάζεμα και το μαρκάρισμα μαγειρεύουν και οι Μπετόβλακες πιστεύουν τα παραμύθια..Είναι δύσκολο να χωνέψουν κάποιοι την αλήθεια και πιστεύουν τις Κυβερνητικές μαριονέτες που εκτελούν εντολές της αιμοδιψούς Διεθνούς συμμορίας της Νέας τάξης. Και τα πρόβατα πιστεύουν ότι μας έκλεισαν μέσα ακινητοποίησαν την Οικονομία ζώντας ένα ΒΟΥΒΟ ΚΡΑΧ για να μας προστατεύσουν..από ένα ιό με ανύπαρκτο δείκτη θνησιμότητας.

Το παραμύθι τους μπάζει από παντού και είναι κακοστημένο. Θέλουν να maw αποξενώσουν ολους εμας την οικογένεια τους φίλους μας τις παρέες μας ακόμη και τα παιδιά μας.Γι αυτό χτυπάνε και στα σχολεία με κάμερες κ.α για να μεγαλώνουν χωρίς ανθρώπινες επαφές να διαλύσουν τις φιλίες ,να φοβούνται τα μικρόβια και τους ανθρώπους να κλείνονται σπίτι και να μάθουν να υπακούουν σε ότι τους επιβάλουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις που θα λειτουργούν δήθεν για το καλό τους

Η εγκληματική Συμμορία έχει τα πάντα όλο το χρήμα δεν ενδιαφέρονται για τους πολίτες .Τρέφονται με το αίμα μας  και θέλουν τις ζωές μας να φεύγουν όποτε αυτοί θα καθορίσουν..Τρέφονται με την επιθανάτια αγωνία μας και χαίρονται που οι περισσότεροι είναι χεσμένοι από το φόβο τους και έχουν υποταχθεί..Τρέφονται από το ξεζούμισμα των ψυχών μας .Τρέφονται όταν δεν έχουμε εργασία και πεινάμε. Τρέφονται όταν πηδάμε από τα μπαλκόνια όταν αυτοκτονούν συμπολίτες μας..Είναι τα ΒΑΜΠΙΡ της Νέας Τάξης. Και η Κυβέρνηση μας με όλα τα υποτακτικά Καθάρματα που δεν αντιστάθηκαν  στα σχέδια των Νεοταξιτών και μας έδωσαν να μας  φάνε ζωντανους αυτές οι μιαρές υπάρξεις αυτά τα Παρανοϊκά Ναζίδια..

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ και ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΙΡΟΥΜΕ η ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ..Εφαρμόζουμε το αρθρο 120 του Συντάγματος και ο Λαός αναλαμβάνει την εξουσία από τα ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΒΑΜΠΙΡ πριν ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ να μας ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close