Τα Νέα επιπρόσθετα βασανιστήρια ανακοίνωσε ο Κυριάκος.(Video)

Μεταδόθηκε  το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανακοίνωση των νέων μέτρων περιορισμού με αφορμή τον κορωνοϊό.Η Ελλάδα χωρίζεται σε δύο ζώνες: 1. Επιτήρησης, 2. Αυξημένου κινδύνου.Η Ελλάδα Χωρίστηκε στα ΔΥΟ!! O Διχασμός μεγαλώνει οπως και η Οργή η ΠΕΙΝΑ και η Εξαθλίωση…

Αλλοίμονο σε ολο αυτό το Πολιτικό συρφετό που εκτελεί ΕΝΤΟΛΕΣ για την εξόντωση μας αν ξεσηκωθεί ο Λαός..

Η Ανοχή και Υπομονή του Έλληνα τελειώνει  και μετα δεν θα μπορούν να κρυφτούν για το Έγκλημα που διαπράττουν..

Σκοτώνει αποτελειώνει τις Επιχειρήσεις Εστίασης και Διασκέδασης τους Χιλιάδες εργαζόμενους και Ιδιοκτήτες.Κάποιοι πιστεύουν οτι θα τους ΣΩΣΕΙ ο Κυριάκος..ενώ μας πάει στο Γενικό Κλείσιμο και τον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό για μείωση του πληθυσμού και πλήρη Υποταγή μας..

ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

Συγκεκριμένα, στην πρώτη ζώνη, εκεί που ήταν το πράσινο και το κίτρινο θα τεθούν σε ισχύ τα εξής μέτρα:

  • Χρήση μάσκας παντού, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  • Περιορισμός της κυκλοφορίας από τις 12:00 το βράδυ έως τις 5:00 το πρωί
  • Εφαρμογή τηλε-εργασίας 50% σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
  • Πλήρης τηλε-εκπαίδευση στα πανεπιστήμια.
  • Όχι συναθροίσεις και  πάντα αποστάσεις και προσωπική υγιεινή.

Δεν διευκρίνισε ωστόσο αν η τηλεργασία είναι υποχρεωτική στον ιδιωτικό τομέα, καθώς εκεί δεν πληρώνει όλος ο ελληνικός λαός από την τσέπη του όπως στο ελληνικό δημόσιο τους υπαλλήλους και έτσι αν η τηλεργασία είναι υποχρεωτική αλλά όχι εφαρμόσιμη, θα κλείσουν αναγκαστικά οι περισσότερες επιχειρήσεις, καθώς κανείς, δεν έχει περίσσιο προσωπικό στον ιδιωτικό τομέα, οπότε θα καταστεί ανέφικτη η συνέχιση της λειτουργίας. Επίσης χρειάζονται διευκρινίσεις για τις αποστάσεις των υπαλλήλων μέσα στις επιχειρήσεις, αφού ελάχιστοι έχουν γήπεδα για εργασιακούς χώρους

Στην δεύτερη ζώνη, την ζώνη αυξημένου κινδύνου, όπου δηλαδή ήταν το πορτοκαλί και το κόκκινο προστίθενται τα εξής:

  • Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των χώρων εστίασης, πλην της κατ’ οίκον διανομής φαγητού και της παραλαβής από το κατάστημα.
  • Ίδια απόφαση και για τους χώρους ψυχαγωγίας, πολιτισμού και άθλησης: Μπαρ, καφέ, κινηματογράφοι, μουσεία και θέατρα, όπως και κλειστά γυμναστήρια.
  • Δεν απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός νομού.

Οι νέοι κανόνες, που θα ισχύσουν από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης. Παραμένει η λειτουργία της βιομηχανίας, του λιανεμπορίου και των σχολείων.

Τέλος ο πρωθυπουργός κάλεσε να μην αμφισβητεί κανείς τους «ειδικούς», προφανούς εκείνους του Κράτους, γιατί υπάρχουν άλλοι που διαφωνούν με όλα αυτά.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button