Τα νανοσωματίδια των εμβολίων κάνουν παρενέργειες στις ωοθήκες των γυναικών.

ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ

Τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με το RT, το οποίο επικαλείται ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, πολλές γυναίκες έκαναν λόγο, μέσω των κοινωνικών δικτύων, για επώδυνη εμμηνορροϊκή αιμορραγία. Πολλές από αυτές τις γυναίκες πιστεύουν, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ότι ο εμμηνορροϊκός κύκλος τους έχει διαταραχθεί από τα εμβόλια mRNA για τον COVID-19.

Οι πρώτες περιπτώσεις εμμηνορροϊκών ανωμαλιών στις γυναίκες εμφανίστηκαν στο Ισραήλ στις αρχές Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους. Μέχρι τότε, πολλές γυναίκες είχαν ήδη εμβολιαστεί με το εμβόλιο BioNTech-Pfizer. Πολλές εμβολιασμένες γυναίκες ανέφεραν στο διαδίκτυο ότι η έμμηνος ρύση τους (περίοδος) ήρθε σε λάθος χρόνο και ήταν πολύ πιο βαριά και πιο επώδυνη.

Σε ερευνα (Δρ. Kate Clancy, βιολογική ανθρωπολόγος και λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Urbana-Champaig) που διεξήχθη γυναίκες που είχαν ήδη εμβολιαστεί, έκαναν λόγο για διαταραχές της εμμήνου ρύσεως και παρατεταμένη, εξαιρετικά βαριά και επώδυνη αιμορραγία. Μια γυναίκα ανέφερε ότι είχε την τρίτη της περίοδο μέσα σε ένα μήνα. Ορισμένες γυναίκες άνω των 50 ετών, που είχαν περάσει στην εμμηνόπαυση εδώ και χρόνια, ανέφεραν ότι παρατήρησαν πάρα πολλή αιμορραγία λίγο μετά τον εμβολιασμό. Μέχρι το τέλος Απριλίου, περισσότερες από 25.000 γυναίκες λέγεται ότι έχουν δώσει πληροφορίες για πιθανή βλάβη του κύκλου μετά τον εμβολιασμό.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close