Συνδικάτο Φορτηγατζήδων-Μεταφορέων:Αν ψηφίσετε Υποχρεωτικό Εμβολιασμο θα μας βρειτε μπροστά σας

Αυτοβούλως θα κλείσουν δρόμους απο την 1η Αυγούστου χωρις να εχει κηρύξει επίσημα απεργία.

Η συνάντηση μέσω διαδικτύου Φορτηγατζήδων Μεταφορέων που εγινε πριν δέκα μέρες τρόμαξε την Κυβέρνηση και επεσαν τηλέφωνα στα Συνδικάτα για να μην πραγματοποιηθεί..

Αποτέλεσμα ηταν να εκδοθεί μια ανακοίνωση οτι δεν εχουν αποφασίσει επίσημα Απεργία για την 01η Αυγούστου..Το Συνδικάτο στη σελίδα του στο facebook μετά απο αυτή την ανακοίνωση αναφέρει με γραπτό κείμενο οτι μπορεί μελη τους να δράσουν αυτοβούλως..Δηλαδή αναφέρει οτι δεν μπορεί να χειραγωγήσει ολα τα σωματεία και την 1η Αυγούστου πιθανώς να δουμε να ξεκινά Απεργία και κλείσιμο δρόμων με τελικό στόχο την επαναφορά της Χώρας στην πρότερα κατάσταση.

Αλλωστε σε εμφάνιση του συντονιστή της Διαμαρτυρίας Χανίων που συμμετείχε στην διαδικτυακή συνάντηση χιλιάδων φορτηγατζήδων επιβεβαίωσε αυτη και τις προθέσεις σε Ραδιοφωνικό Σταθμό.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ:

Ετοιμάζονται δυναμικές κινητοποιήσεις  ακόμη και χωρίς την εγκριση του Συνδικάτου αυτων..Η οργη απο τα παράνομα μέτρα και τον επερχόμενο Υποχρεωτικό εμβολιασμό εχει φερει τους περισσότερους σε αγωνιστική δράση για να επαναφορά της Χώρας στην κανονικότητα.

Τα τηλέφωνα αναψαν μετα την δημοσιοποίηση των θέσεων αυτων σε Ραδιοσταθμό και ετσι ειχαμε την ανακοίνωση οτι δεν εχει κηρυχθεί απεργία..Οι ιδιοι ομως (Συνδικάτο Επαγγελματιών Μισθωτών Οδηγών )  στην σελίδα τους στο facebook με αλλο επίσημο εγγραφο τους στέλνουν μήνυμα στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη παρα τα τηλεφωνήματα που έπεσαν για να μην ξεκινήσουν την απεργία..Το μήνυμα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ αν τολμήσουν να ψηφίσουν Υποχρεωτικό Εμβολιασμό!!

Δειτε τι γράφουν:

Αν η Κυβέρνηση τολμήσει να φέρει καταργώντας το Σύνταγμα την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών τοτε τα Συνδικάτα και οι Ομοσπονδίες θα αντιδράσουν το Μόνο σίγουρο

Μετά απο αυτά κανείς δεν θα συγκρατήσει τους Φορτηγατζήδες και Μεταφορείς. Χιλιάδες Φορτηγατζήδες δεν θα περιμένουν τα Συνδικάτα τους και θα δράσουν αυτοβούλως μεσα στον Αύγουστο..ακόμη και χωρίς την κήρυξη απεργίας.Ποσο μάλλον οταν η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται να θεσπίσει για ολους Υποχρεωτικά τον εμβολιασμό απο Σεπτέμβριο..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close