Σύλληψη της μάννας που αρνήθηκε το τεστ στο παιδί της..Ξέρεις απο τη Χούντα Μητσοτάκη???

Σύλληψη για Διέγερση σε ανυπακοή επειδή τόλμησε να μυνήσει Διευθυντή Σχολείου για άρνηση εισόδου σε μαθητή παιδί της για self test

Η απροκάλυπτη πλέον Χούντα Μητσοτάκη συνεχίζει να εφαρμόζει απαρέγκλιτα το σχέδιο, το οποίο ανέλαβε να φέρει εις πέρας. Σχέδιο οικονομικής εξόντωσης, μα κυρίως εμβάπτιση σε matrix νοητικής υποδούλωσης και ψυχοσωματικής ανελευθερίας ημών των Ελλήνων πολιτών. Οχήματα αυτής της θρασύδειλης τυραννίας, εκτός από τους… ειδικούς πουλημένος εις την πολιτικήν εξουσία ψευτοεπιστήμονες, είναι τα media αλλά δυστυχώς και μεγάλο κομμάτι της δικαστικής εξουσίας. Χθές (15/04/21) το πρωί, ο εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρενέβη αυτοκλητως (;) και διέταξε (αποφασίζομεν και διατάζομεν) την αυτόφωρη σύλληψη της ΗΡΩΙΔΑΣ μάνας, (στις μέρες μας το αυτονόητο έχει καταντήσει ηρωισμός) η οποία ηρνηθη το παιδί της να κάνει self test για τον Covid19 μηνυοντας μάλιστα και τον Διευθυντή του σχολείου!

Τί… σχόλιο να κάνει, επ’ αυτού η ταπεινότητα μου;; Πόσο ανεξάρτητη μπορεί να είναι η Ελληνική δικαιοσύνη, όταν τα συμβούλια των δικαστών εκλέγονται από τα κόμματα;; Τίνος συμφέροντα, εν τέλει, υπηρετεί η Δικαστική εξουσία, αυτά των Ελλήνων πολιτών ή μήπως των διεφθαρμένων κομματόσκυλων και της κομματοκρατιας;; Τί… ποιοτική σχέση δύναται να έχει το “κοινό περί δικαίου αίσθημα” και η έννοια της δικαιοσύνης με τον τρόπο, με τον οποίον αυτή εφαρμόζεται στον… τρισδιάστατο κόσμο μας, από την στιγμή, που οι δικαστές σε θέσεις κλειδιά διορίζονται, από την εκάστοτε πολιτική εξουσία;; (Θυμηθείτε λίγο τον… ψηλό, τον Παναθηναϊκακια, ο οποίος καθάριζε την μπουγάδα για λογαριασμό του Σαμαρά).

Η απάντηση στο τελευταίο ερώτημα είναι… απολύτως καμία! Έχει τόση σχέση, όση έχει και το πραγματικό (τουλάχιστον τετραδιάστατο) laptop, από το οποίο αυτή την στιγμή με διαβάζετε, με την… προβολή του, με το καθρέφτισμα του, με εκείνη δλδ την εικόνα του laptop, την οποία αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις σας και η νευροφυσιολογια του εγκεφάλου σας.

Απολύτως καμία σχέση! Αντιθέτως, κάθε μέρα που περνάει η Κυβέρνηση πετάει τις μάσκες, (επιβάλλοντας στο πόπολο να τις φορέσει, ως σύμβολο υποταγής) αναιρεί τα προσχήματα και από κεκαλυμμένη κι ερπουσα δικτατορία, (κατ’επιφασιν δημοκρατία) μετατρέπεται σε στυγνή τυραννία! Κατά άλλα, τους πείραξε ο Παπαδόπουλος, καθώς και ο μακαριστός Χριστόδουλος, ο οποίος μιλούσε για Ελλάδα, για Ορθοδοξία, για πίστη και για ελευθερία! Πώς όμως θα κατανοήσεις και θα “μπεις στα παπούτσια” των αληθινών ηγετών, όταν η αφεντια σου είναι ΑΠΑΤΡΙΣ, γνήσιο τέκνο της ΝΤΠ και…αντινατιβιστης;;!! Αυτό πού το πας;;

Πάντως, αδημονω να βγει στην αγορά η πρώτη γενιά των ρομπότ για να μιλήσω μαζί τους. Είναι προτιμότερο, από το να χαιρετάω κούκλες…
Τα σέβη μου.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΜΑΖΟΝΙOS: Η ηρωιδα μάννα του παιδιού που αρνήθηκε να κάνει το σελφ τεστ με αποτέλεσμα μετά το ποστ που ανεβασε  στο προσωπικό της προφίλ να είναι τώρα σε αυτόφωρη διαδικασία προς τον εισαγγελέα για να τρομοκρατήσουν οποιον καθοδηγεί τα παιδιά του να μην υποτάσσεται στους ψυχοπαθεις.Και ολα αυτά γιατί Νόμιμα επέλεξε να ακολουθεί  το Σύνταγμα της Χώρας που δεν το σέβονται Κυβέρνηση και μερίδα της Δικαιοσύνης.

Προσπάθησε να προστατεύσει το παιδί της όπως θα έκανε κάθε μάνα!!! Κάτι που δεν κάνουν οι υπόλοιπες και δίνουν τα παιδιά του βορρά στο  σάπιο πολιτικό σύστημα που εκτελεί πρόγραμμα ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ..H σύλληψη εγινε για Ανυπακοή δηλαδή για ΤΙΜΩΡΙΑ και να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ τις υπόλοιπες μανάδες γιατι δεν υποτάχθηκε στην εξόντωση Μαζικού πληθυσμού που εκτελεί η Κυβέρνηση Μητσοτάκη..Το Σύνταγμα ειναι ο υπέρτατος Νομος….Η Ηρωιδα μανα ακολούθησε τη Νομιμότητα και η Κυβέρνηση ηθελε να παραδώσει το παιδί της στην Παρανοικότητα..

Δηλαδή δεν μπορεί μια μανα ενας πολίτης να πει την γνώμη του ελεύθερα με Κυβέρνηση Μητσοτάκη!!! Διαβάστε μια ακόμη ανάρτηση απο τον κ.Νίκο Καραβέλο για το θέμα..για το οποίο αναφερει οτι: Το επιχείρημα ότι οφείλεις να σέβεσαι ακόμη και τις παράνομες διατάξεις, αντιβαίνει στο Σύνταγμα μας (άρθρο 120 παρ 2), αλλά οδηγεί και στην εφιαλτική “δικαιοσύνη” των χιτλερικών! 

Μια διάταξη που αντιβαίνει στο Σύνταγμα ή τις διεθνείς Συμβάσεις, είναι παράνομη. Εκτός κι αν την “νομιμοποιήσει” κάποιος συνταγματολόγος!
Μια διάταξη που αντιβαίνει σε νόμο αυξημένης ισχύος, όπως ο ν. 3418/05 (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας) κ.α., είναι άκυρη (βλέπε άρθρο 338 του ν. 4512/18.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ..
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ : ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ !
Είστε ενταγμένοι σε ένα ευρύτερο νομικό πλαίσιο, πέρα από τις οδηγίες, οποιασδήποτε νομικής μορφής, που δίνει το Υπουργείο παιδείας και γενικά η κυβέρνηση.Δεν μπορείτε να αγνοήσετε διεθνείς συμβάσεις που έχει επικυρώσει η χώρα μας.Και φυσικά ούτε το Σύνταγμα.
Έχει παρέλθει η εποχή όπου μόνον τα δικαστήρια ασχολούνταν με την αντισυνταγματικότητα.Η διοίκηση, με ευρεία έννοια, επομένως και οι εκπαιδευτικοί, οφείλουν να προλαμβάνουν πράξεις και ενέργειες αντισυνταγματικές.
Όταν μιλάμε για αντισυνταγματικότητα εννοούμε και την αντίθεση προς τις διεθνείς συμβάσεις που έχει επικυρώσει η χώρα μας.Το ζήτημα της αποβολής μαθητών που δεν θέλουν να κάνουν το τεστ του κορονοϊού είναι νομικό ζήτημα που υπερβαίνει τις υπουργικές αποφάσεις και τις οδηγίες του Υπουργείου.Μη μένετε μόνο σʼ αυτές.
Η αντισυνταγματικότητα και η αντίθεση προς τις διεθνείς συμβάσεις είναι προφανής. Ο κορονοϊός είναι ένα πραγματικό ζήτημα που δεν επηρεάζει το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο. Πλαίσιο, το οποίο δεν θα διστάσουν να εφαρμόσουν τα δικαστήρια. Εσείς είστε που θα υποστείτε τις συνέπειες μιας δικαστικής απόφασης.
Το Υπουργείο μπορεί να σας υποστηρίξει στη δίκη, αλλά δεν θα εκδόσει την απόφαση. Θα την εκδόσει ο δικαστής που είναι ανεξάρτητος και δεν υπάγεται σε κανένα Υπουργείο.
ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Ζητήστε την νομική τοποθέτηση του εισαγγελέα της περιφέρειάς σας.Αυτή θα ξεκαθαρίσει το νομικό πεδίο και θα σας δώσει επιχείρημα έναντι του Υπουργείου και της κυβέρνησης.Και θα καθορίσει τι πρέπει να κάνετε.Δηλαδή τι σας συμφέρει να κάνετε.
Η κυβέρνηση όφειλε να προλαμβάνει τις αντισυνταγματικές διατάξεις, αλλά δυστυχώς δεν το κάνει.Επομένως το βάρος πέφτει σε εσάς τους εκπαιδευτικούς.Προσέξτε, μην βρεθείτε προ εκπλήξεων, όπου κανένα Υπουργείο δεν θα μπορέσει να σας βοηθήσει!
Δημήτρης Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γονείς μαθητές & καθηγητές πρός στην Πολιτική Ηγεσία και στην επιτροπή και ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!!

Νομολογία για ενα ισχυρό ΟΧΙ στην επιβολή των Τεστ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

5 Comments

 1. Προσπάθησε να προστατεύσει το παιδί της όπως θα έκανε κάθε μάνα!!!
  ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΟΥΛΑ…….ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ…..
  .
  —————————————————————
  Johns Hopkins —-ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ??????????
  .
  https://app.box.com/s/blv0656mrsg2g1938bht2vjxdns83w5f —ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ………….
  .———————————————————————————————————————————
  Emergency Saturday Broadcast! World Shocked By SPARS 2025-2028 Document – 4/3/21
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=GLpi9Cl-nOQ
  .—————————————————————————————————–
  The Actual Document In Full (PDF) — 2017 Spars 2025-2028 by John Hopkins University
  .
  https://beforeitsnews.com/survival/2021/04/the-actual-document-in-full-pdf-2017-spars-2025-2028-by-john-hopkins-university-2766613.html
  .
  ————————————————————————————–
  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ……
  ——————————————————————-
  Μπορούν οι εμβολιασμοί να γίνονται ενδορινικά, μέσω της μπατονέτας, όπως τα τέστ;
  .;
  https://halithheia.blogspot.com/2020/12/blog-post.html
  …………………………………………………………………………………………………………………
  Johns Hopkins researchers take inspiration from parasitic work for medicine delivery
  .
  https://hub.jhu.edu/2020/11/25/theragripper-gi-tract-medicine-delivery/

 2. ΛΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ?????
  .
  Πολλοί το άκουσαν, λίγοι το κατάλαβαν! Ο Χαρδαλιάς
  ανακοίνωσε “παιδομάζωμα” σε ζωντανή σύνδεση (ΒΙΝΤΕΟ)

  .
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ….. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ Dec 17, 2020
  .
  Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΔΟΜΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ.
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=BMRR3WZE2tM

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close