Στρατός στους δρόμους των ΗΠΑ και συλλήψεις? Τι παίζει? Οι “Δημοκράτες” Πρόεδροι με πολέμους και ο Τράμπ κανέναν….

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με περίεργες πληροφορίες για Στρατό στους δρόμους των ΗΠΑ κατόπιν εντολής του Τραμπ και κανει συλλήψεις..Υπάρχουν δεκάδες αναρτήσεις..Μια απο αυτές είναι και του κ Δημήτριου Μαντέ.

Πάντως υπάρχει μια ανησυχία την οποια βλέπουμε και στην Ελληνική Τηλεόραση..Φοβούνται τον Τραμπ…Για να δουμε θα παραδώσει στις 20/01/21 η θα εχουμε απρόβλεπτες εξελίξεις?

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημήτρη Μαντέ:

ΗΠΑ: Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΑΡΧΙΣΕ!!!!!!!!!Συνοψίζω:Ο Τραμπ έχει πλήρη Έλεγχο! Μάικ Πένς, Μπάιντεν και Πελόζι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ.
Κάτι δικά μας παρτάλια Καστανο μονιτάδες και Βαγγέλες από Καναδά, αποκαλύφτηκαν. Βάλτε τους Χ!ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΩΡΑ! Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Δημήτριος Μαντές

 

9/01/2021 Υ.Γ: Σήμερα 09/01/21.με πάσα επιφύλαξη…Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Δύο απανωτά μηνύματα δημοσίευσε  ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter. Δύο μηνύματα που μετά από πολύ καιρό δεν είχαν σήμανση η απαγόρευση από το ίδιο το Twitter, όπως γινόταν όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Με το ένα μήνυμα ενημέρωνε ότι δεν πρόκειται να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του διαδόχου του, Τζο Μπάιντεν, κάτι που λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο.

Όλο το ζουμί όμως βρίσκεται στο δεύτερο μήνυμα. Όπου ανακοινώνει πως τα εκατομμύρια που τον ψήφισαν, θα συνεχίσουν να έχουν φωνή και στην ουσία αυτός θα είναι η φωνή τους. Ουδείς πρόκειται να τολμήσει να μην το σεβαστεί.

Γιατί το έκανε αυτό; Γιατί τις τελευταίες ώρες υπάρχει μεγάλη συζήτηση μέσα στο ρεπουμπλικανικό κόμμα καθώς και η πρόθεση να διαχωριστεί το κόμμα από την διακυβέρνηση Τραμπ. Κοινώς να τον πετάξουν έξω και να παραστήσουν πως δεν έχουν καμία σχέση μαζί του. Αυτό ακριβώς είναι που θέλει να αποτρέψει ο Τραμπ και ήδη ρίχνει τροχιοδεικτική βολή.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button