Στις 25/05/20 η εκδίκαση για τον Μητροπολίτη Κέρκυρας Δημάρχου κλπ

Στην Εισαγγελία Κέρκυρας προσήλθαν σήμερα 13/04/20 ο Μητροπολίτης Κέρκυρας κ.Νεκτάριος για τα όσα έγιναν χθες στον Ιερό Ναό του Αγιου Σπυρίδωνα κατά την Θεία Λειτουργία των Βαΐων..Ο Μητροπολίτης κατηγορείτε για παραβίαση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της υπουργικής απόφασης..Το Δικαστήριο αναβλήθηκε για τις 25/05/2020 .

Όλες αυτές οι απαγορεύσεις βάσει του συντάγματος θεωρούνται Αντισυνταγματικές και παράνομες καθώς καταστρατηγείται το Δημοκρατικό δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας..Θα δούμε τι θα αποφανθούν οι Δικαστές κατά την εκδίκαση της Υπόθεσης διότι το Σύνταγμα είναι πιο ισχυρό από Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Στις 25.05/20 θα γίνει ενιαία η Δίκη και για την Δήμαρχο Κέρκυρας κ.Υδραίου και για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ Μεταλληνό αφού υπάρχει Κοινή Δικογραφία.

Τέλος σημειώνουμε ότι συνελήφθη και ο Τελετάρχης του Δήμου Κέρκυρας κ.Φώτης Σκούρτης για την παρουσία του στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος.Ο κ.Σκούρτης σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι παρευρέθηκε ως όφειλε στο πλαίσιο της εργασιακής του υποχρέωσης.

Eδω διακρίνεται ο Τελετάρχης του Δήμου κ.Φώτης Σκούρτης  πίσω από τους Παπάδες κατά την τελετή της Λιτάνευσης μέσα στην εκκλησία.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button