Στήνεται το Πολεμικό σκηνικό στα Στενά το Αιγαίο και την Κρήτη…με Γεωλογικά φαινόμενα..

Ξεκίνησε η πιο κρίσιμη περίοδος για την ειρήνη Με διαταγή του Ρώσου Α/ΓΕΕΘΑ μεταφέρονται επιπλέον αποβατικά πλοία από τον Βόρειο Στόλο και τον Στόλο της Βαλτικής στην Μαύρη Θάλασσα τα οποία θα ενωθούν με τα αποβατικά του Στόλου Κασπίας και Στόλου Μαύρης Θάλασσας. Έχουμε δηλαδή σύζευξη των ρωσικών αποβατικών Στόλων με ξεκάθαρο στόχο αποβατική ενέργεια στην Ουκρανία!” επίσης συγκεντρώνεται ο αποβατικός ρωσικός στόλος που θα κατέβει στην ΠΟΛΗ σημείο εμπλοκής και στα στενά του Βοσπόρου.

Η πρόκληση της Τουρκίας θα γίνει νότια της Κρήτης με προέκταση επιχειρήσεων μέχρι το σύμπλεγμα της Μεγίστης ( διευρυμένη περιοχή Καστελόριζο- Ρόδο- Κάρπαθος – Κάσσος – Κρητικό Πέλαγος) Δεύτερο σημείο εμπλοκής ΛΕΣΒΟΣ- ΧΙΟΣ κυκλώνονται.

Επίσης αναμένεται μεγάλος σεισμός ισως και την Μεγάλη Εβδομάδα όπως αναφέρουν πληροφορίες …Το σίγουρο είναι οτι υπάρχει προσεισμική ένδειξη που είδαμε εδώ και ενα μήνα με τα θαλάσσια νερα που τραβήχτηκαν και “εξαφανίστηκαν” στα έγκατα της γης…απο ρήγματα και μετακινήσεις απο μικροσεισμούς ..Η  εξαέρωση θα γίνει με σχηματισμό νέων ρηγμάτων και ενεργοποίηση υπαρχόντων ρηγμάτων…Απο την Μεγάλη Εβδομάδα και μετα μας αναφέρουν Σεισμολόγοι οτι θα εξελιχθεί το φαινόμενο..

Πληροφορίες απο στρατιωτικές πηγές Πολιτικές και Χριστιανικές είναι σχεδόν ιδιες και επιβεβαιώνουν τις εξελίξεις που ερχονται με πολεμικές συγκρούσεις που θα γενικευτούν αλλά και μεγάλα γεωλογικά φαινόμενα..και οτι ερχεται Διπλή Ανασταση και ανατροπές του σχεδίου  Μαζικής εξόντωσης πληθυσμού με τον Πανδημιο-τρόμο απο Παρανοϊκά Ναζίδια…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close