Στην ομάδα Μητσοτάκη που θα διαχειριστεί το “χρυσό πακέτο” των 32 δις ο Τσιόδρας! Δίπλα του Πισσαρίδης – Γρ. Δημητριάδης – Α. Σκέρτσος και Γ. Γεραπετρίτης

Σε ένα συμπαγή “πυρήνα” από “δικά μας παιδιά”, ετοιμάζεται να “παραδώσει” ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ευθύνη διαχείρισης του πακέτου βοηθείας ύψους 32 δισ, του Ταμείου Αλληλεγγύης, το οποίο εντούτοις θα “πληρώσουν” οι Έλληνες με νέα “αυστηρή εποπτεία” και “μεταρρυθμισεις” μνημονιακού τύπου, όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος του ΕΣ, Βάλντις Ντομπροφσκις.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του newpost.gr (Χριστίνα Κοραή), ο Σωτήρης Τσιόδρας θα έχει “ρόλο – κλειδί” στην Επιτροπή διαχείρισης των ευρωπαικών κονδυλίων ως «στενότατος σύμβουλος» πλέον του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ο ίδιος τον έχει αποκαλέσει.

Καθοριστικό λόγο στο “τιμ” θα έχει η ισχυρή τριανδρία του Μαξίμου η οποία αποτελείται από τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα τον κυβερνητικό συντονισμό Άκη Σκέρτσο και τον γενικό γραμματέα του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη, ανηψιό του Κυρ. Μητσοτάκη, ενώ με αυξημένες αρμοδιότητες ως προς τα ευρωπαϊκά κονδύλια θα συμμετέχει ο υφυπουργός Δημοσιονομικής Πολιτικής Θόδωρος Σκυλακάκης

Τέλος σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newpost , στην πρώτη γραμμή της Επιτροπής θα μετέχουν ως πρόεδρος ο φιλομνημονιακός νομπελιστας οικονομολόγος κύπριος Χριστόφορος Πισσαρίδης και ο Νίκος Βέττας, γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ και καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

the FAQ team

thefaq.gr

One thought on “Στην ομάδα Μητσοτάκη που θα διαχειριστεί το “χρυσό πακέτο” των 32 δις ο Τσιόδρας! Δίπλα του Πισσαρίδης – Γρ. Δημητριάδης – Α. Σκέρτσος και Γ. Γεραπετρίτης”
  1. Καλοφάγωτα επιστημονάκο μου εσύ σούπερ στάρ!!!
    Οι υπόλοιποι, πλένουμε χεράκια (δεν τα απλώνουμε),κρατάμε αποστάσεις (από μισθούς) και φοράμε μάσκες (δυό – δυό μαζί).

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button