Στην Κύπρο πέρασαν Νόμο ..Ταυτότητες με βιομετρικά…..Το Χάσμα Απο τα Λόγια μέχρι τις Πράξεις

Καλημέρα! Το email αυτό αποστέλνεται μόνο σε ιστοσελίδες αντί – μασονικές, αντί – σατανιστικές, αντί – Ναζιστικές που αντιμάχονται το Ψευδορωμέικο.
Στη Κύπρο οι εντολοδόχοι των Σατανιστών της Ε. Ε εν μέσω της πανδημίας του Ψεύδους πέρασαν νόμο για τις ταυτότητες με βιομετρικά στοιχεία ήτοι (βιομετρική ταυτότητα και δαχτυλικό αποτύπωμα) το Καλοκαίρι του 2020.
Ο λογος που δεν εχει προβληθεί καθόλου και απο κανένα είναι ότι οι περισσότεροι Κύπριοι (και αναγνώστες σας) οι οποίοι αρέσκονται να διαβάζουν για Ρωσικούς Πυραύλους, Μεγάλη Αντίσταση και ενίοτε αρθρογραφούν, στη πραγματικότητα ειναι Καναπεδάτα Τυπακια της Παντόφλας που προκειμένου να μη στερηθούν το καλοκαιρινό ταξιδάκι στα Ελληνικά Νησιά ή να ερθουν σε αντιπαράθεση με τη τραπεζα τους ενέδωσαν χωρις καμία αντίσταση και προχωρησαν στη παραλαβή των εν λογω ταυτοτήτων. Ειναι οι ιδιοι που εκκλησιάζονται με μάσκουλα, στέλνουν τα παιδιά τους με slave-test στο σχολείο, το οποίο πράττουν και οι ίδιοι για να μην απολυθούν απο το Δημόσιο και τις ιδιωτικές εταιρίες οπου εργάζονται.
Περιμένουμε οπως δημοσιευθεί το άνωθεν έτσι για να Θιχτούν Ορισμένοι που αρέσκονται στα λογια και στο διάβασμα άρθρων στη Χέστρα παρά στις Πράξεις.
Εμμανουήλ Κομνηνός

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button