Στέλεχος Pfizer: Οι εμβολιασμένοι έχουν 300% περισσότερη πιθανότητα μόλυνσης από COVID-19

Σε αποκαλύψεις προχωρά πρώην στέλεχος της Pfizer το οποίο φέρνει σε δημοσιότητα έγγραφο της ίδιας της Pfizer σύμφωνα με το οποίο οι εμβολιασμένοι έχουν 300% περισσότερη πιθανότητα να μολυνθούν από τον COVID-19 σε σχέση με αυτούς που παραμένουν χωρίς εμβόλιο.

Η Karen Kingston είχε δουλέψει για την Pfizer ως αντιπρόσωπος πωλήσεων για το χάπι Viagra στη Νέα Υόρκη, πριν εγκαταλείψει την εταιρεία το 2007 για να φτιάξει μια δική της εταιρεία προώθησης πωλήσεων.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια με έγγραφο της ίδιας της Pfizer η πλήρης έγκριση που έλαβε από τον FDA για την τρίτη δόση του εμβολίου COFIRNATY περιέχει κλινική απόδειξη ότι ο εμβολιασμός αυξάνει τις πιθανότητες μόλυνσης από τον COVID κατά τουλάχιστον 300%!

Η Kingston είναι επί του παρόντος ειδική στο φαρμακευτικό μάρκετινγκ και αναλυτής βιοτεχνολογίας. Όταν εξέτασε την πλήρη έγκριση του FDA για το COMIRNATY, το εμβόλιο δηλαδή BNT162b2, βρήκε αποκαλυπτικά στοιχεία στις κλινικές μελέτες της Pfizer.

Η Kingston έδωσε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο από την ενημέρωση της συμβουλευτικής επιτροπής του FDA που πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2021 και το οποίο τιτλοφορείται:

«Αίτηση για χορήγηση άδειας για αναμνηστική (τρίτη) δόση για COMIRNATY (COVID-19 Vaccine, mRNA)».

Το έγγραφο περιλαμβάνει κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από την Pfizer. Αυτές οι μελέτες παρακολουθούν την ανθεκτικότητα της ανοσίας που προσφέρει το εμβόλιο COMIRNATY και τη συγκρίνουν με την ανοσία που παρατηρείται σε άτομα που έχουν παραμείνει χωρίς να έχουν δεχθεί το BNT162b2 στον οργανισμό τους.

«Αν κάνετε το εμβόλιο της Pfizer, είναι πολύ πιο πιθανό να κολλήσετε COVID αλλά και να τον μεταδώσετε», αποκαλύπτει η Kingston.

«Έτσι, όσοι δεν έκαναν την ένεση, το ποσοστό μόλυνσής τους ήταν στο 1,3% ενώ όταν την έκαναν αυτό σκαρφάλωσε στο 4,34%, δηλαδή πάνω από 300%», αναφέρει η Kingston.

Εξίσου αποκαλυπτικά ήταν τα στοιχεία για την ομάδα του εικονικού φαρμάκου (placebo). Τους πρώτους τέσσερις μήνες, η ομάδα του εικονικού φαρμάκου «που δεν είχε την προστασία από εμβόλια» κατέγραψε ποσοστό μόλυνσης 12,6 περιστατικών ανά 1.000 άτομα, δηλαδή το ποσοστό μόλυνσης για τους μη εμβολιασμένους ήταν ένα πενιχρό 1,3 %.

Μετά την περίοδο του εικονικού φαρμάκου, η ομάδα αυτή «εμβολιάστηκε πλήρως». Σε λίγους μόνο μήνες, η συγκεκριμένη ομάδα έγινε πιο μολυσματική και εμφάνισε 43,4 περιπτώσεις ανά 1.000 άτομα!

Δηλαδή το ποσοστό μόλυνσης αυξήθηκε πάνω από 300% σε ποσοστό 4,34% μόλυνσης, με την Kingston, να αναφέρει τα στοιχεία αυτά ως εξαιρετικά ανησυχητικά.

Και εδώ δημιουργείται το ερώτημα: Για ποιο λόγο η Pfizer δεν έχει σταματήσει να αναφέρει ότι η πανδημία του COVID-19 δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη ζωή μας και ότι θα είναι συνεχώς εδώ; Μήπως δίνουμε εμείς οι ίδιοι την «εύφλεκτη» αυτή ύλη για να συνεχίζεται η “επ΄άπειρον” διάδοσή του ιού;

Μήπως αυτό το ποσοστό του 4,3,4% είναι η «κρίσιμη μάζα» για την διατήρηση του ιού μέσω της συνεχούς διάδοσης του;

Μήπως η φυσική ανοσία είναι πολύ καλύτερη αναρωτιέται ο γερουσιαστής Ron Johnson

katoxikanea

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button