Στα χέρια των κατοίκων Τοπογραφικό και Συμβόλαιο για το δρόμο προς τη παραλία που θέλει να αρπάξει το ΙΚΟΣ…Συγκέντρωση στο Δημαρχείο Κέρκυρας.

Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση κατοίκων της Δασιάς Υψου και Κατω Κορακιάνας εξω απο το Δημαρχείο Κεντρικής Κέρκυρας σήμερα 23/03/22 διοτι η Δήμαρχος Κέρκυρας δεν εχει κατοχυρώσει τα τελευταία 150 μέτρα  ως θα όφειλε του  Δημοτικού δρόμου που οδηγεί  προς την παραλία της Δασιάς απο τη Θέση Μαγγιώρου .Ενα δρόμο που προσπαθεί να προσαρτήσει εδω και μήνες  το ΙΚΟΣ. Η συγκέντρωση εγινε  με πρωτοβουλία της Λαϊκής Συνέλευσης Κ. Κορακιάνας.

Στην συγκέντρωση παρουσιάστηκε το Συμβόλαιο αρ.1781/97 της πρώην ιδιοκτησίας (Club Mediterranee) και το τοπογραφικό που ειχε υπογραφεί το 1997 με την τοτε Κοινότητα της Κάτω Κορακιάνας και ο δρόμος είναι Δημοτικός.

Μυρσίνη Χαραλάμπους & Κ.Γρηγοριάδης

Το παρόν εδωσαν  οι Παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου ΠΡΩΤΑ η ΚΕΡΚΥΡΑ με επικεφαλής τον κ.Γ. Καλούδη η την Μαρία Δρυ η ΕΚΚΙΝΗΣΗ με τον εκπρόσωπο της κ Κ. Γρηγοριάδη  η κ Μυρσίνη Χαραλάμπους ( Δημοτική Παράταξη Λαικη Συσπείρωση )  και η κ Μπαλού απο την παράταξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Λαική Συσπείρωση) οι οποίοι πήραν το λόγο στη συγκέντρωση..

Επίσης το λόγο πηρε απο το ΣΥΡΙΖΑ ο κ Χ. Μωραΐτης.

Παρόντες ηταν η Άντζελα Ρίγγα (Δημοτική παράταξη ΦΩΝΗ) και ο κ Σπύρος Σαββανής  απο τη ΜΕΡΑ 25.

Απόντες ηταν η Δήμαρχος κ Μ.Υδραίου και η Παράταξη του Γ.Τρεπεκλή και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νησων κ Ρόδη Κράτσα…. Ολοι τους ‘υπηρετούν” το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ και τους πολίτες τους γράφουν κανονικά..

Στον συντονισμό της εκδήλωσης ηταν ο Δικηγόρος κ.Σπυρος Βλάχος.

Δειτε τις τοποθετήσεις σε Video του κ Γ.Καλούδη (ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ)  της κ.Αλ.Μπαλού (ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ) του κ Χ.Μωραιτη (ΣΥΡΙΖΑ) .της κ.Μ.Δρυ ( ΚΕΡΚΥΡΑ 180 μοίρες) και του κ.Κ.Γρηγοριάδη (ΕΚΚΙΝΗΣΗ).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

VIDEO ME ΤΟΝ Γ.ΚΑΛΟΥΔΗ

VIDEO ME THN MAΡΙΑ ΔΡΥ

VIDEO ΜΕ Κ.ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

VIDEO ME AΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΑΛΟΥ

VIDEO ME TON ΧΡ.ΜΩΡΑΙΤΗ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button