Σπύρου Β.(Συνταγματολόγος) για απουσία ΠτΔ από την τελετή έπαρσης της Ελληνικής σημαίας: Δείχνει κατ΄επανάληψη ότι δε σέβεται το σύμβολο του Κράτους

“Όταν είσαι βουλευτής ασχολείσαι μόνο με το νομοθετικό σου έργο και δε μπορείς να συμμετέχεις πουθενά αλλού” ανέφερε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο Συνταγματολογος Βασίλης Σπύρου.

“Ο κος Πάτσης έχει παραβιάσει το άρθρο 57. Η νέα δημοκρατία έχει διδάξει το έγκλημα στην Ελλάδα και οι άλλοι απέδειξαν το αυτονόητο. Μ΄όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις”, πρόσθεσε.

Για τους εμβολιασμούς τόνισε: “Έμμεσα απείλησαν τον κόσμο και τον ώθησαν να κάνει αυτά τα εμβόλια τα οποία τους οδήγησαν αποδεδειγμένα στο θάνατο. Μπορούμε να προσφύγουμε στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, βεβαίως και μπορούμε να διεκδικήσουμε αποζημίωση, επαναφορά των απολυμένων γιατρών κτλ, αλλά είναι χρονοβόρο. Επίσης, δεν έχω εμπιστοσύνη ουτε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο”.

“Χρησιμοποιούν τους Τούρκους, ότι απειλούμαστε δήθεν, για να σφάζουν εδώ μέσα οι δήθεν Έλληνες του κοινοβουλίου τον ελληνικό λαό. Ψήφισαν τώρα το νόμο για την είσπραξη δημοσίων εσόδων και θα γίνει μεγάλο πανηγύρι με το άρθρο 11, που θα μπαίνουν μέσα στο σπίτι σου και θα σου κατάσχουν τα πάντα και μετά θα λένε, μας απειλούν οι Τούρκοι. Όχι κύριοι, το Ελληνικό κοινοβούλιο είναι ο εχθρός του Ελληνισμού”, σημείωσε ο κ. Σπύρου.

“Ποιος να φοβηθεί πλέον τις φυλακές; Εάν έχεις χρήμα σήμερα, πληρώνεις, βγαίνεις έξω. Πρέπει να επανέλθει για ειδεχθή και αποτρόπαια εγκλήματα η θανατική ποινή, η οποία σκοτώνει το αδίκημα και όχι τον άνθρωπο”, ανέφερε σχετικά με τις αποτρόπαιες πράξεις δραστών.

Ο κος Σπύρου σχολίασε και την απουσία της Προέδρου της δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, απο την έπαρση της σημαίας. στο Λευκό Πύργο. “Η κυρία αυτή δείχνει κατ΄επανάληψη ότι δε σέβεται το οπτικό σύμβολο του κράτους που είναι η ελληνική σημαία και το ακουστικό σύμβολο που είναι ο εθνικός ύμνος”, τόνισε.

focusfm.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button