Σπρώχνουν και απειλούν τους Επαγγελματίες Υγείας να υποχωρήσουν στην Γενετική παρέμβαση

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία στέλνει χωρις την θέληση τους 14 χιλ μελη της σε εμβολιασμό!!!

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία χωρις να εχει την συγκατάθεση των μελών της γύρω στους 14.000 σπρώχνει και απειλεί να κάνουν το εμβόλιο..Απειλούν τους Οδοντιάτρους της Χωρας να δεχθούν την Γενετική παρέμβαση στέλνοντας επιστολή  στην Πρόεδρο επιτροπής Εμβολιασμών κ. Μαρια Θεωδορίδου του Υπουργείου Υγείας κάνοντας διαπιστώσεις οτι οι Οδοντίατροι είναι απο τους πρώτους μεταξύ των Υγειονομικών που βρίσκονται σε επικινδυνότητα έκθεσης και οτι 14.000 οδοντίατροι  παρίστανται να ενταχθούν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα!!!

Σημειώνει μάλιστα οτι η Οδοντιατρική Ομοσπονδία κατα την εγγραφη επικοινωνία με τα μέλη της διαπίστωσε οτι η “συντριπτική” πλειοψηφία των Οδοντιάτρων επιθυμεί να εμβολιαστεί και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν..

Το εγγραφο αυτο υπογράφουν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αθανάσιος Δελβιώτης και η Γ.Γραμματέας κ. Μαρία Μενενάκου.

Τους επιασε μεγάλη ΚΑΟΥΡΑ  τους περισσότερους να γίνουν ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ αυτά μας λένε στο εγγραφο και βιάζονται μάλιστα να το κάνουν..

Τα γραφόμενα βέβαια δεν προκύπτουν διότι ηδη με την ανάρτηση του εγγράφου οι Γιατροί αντέδρασαν με τα μηνύματα που βλέπεται  και αρκετοί μας είπαν οτι δέχονται πιέσεις και απειλές .Με το που μπαίνει κάποιος απο αυτούς στην ανάρτηση να διαμαρτυρηθεί απο που και εως που να εχει στείλει η Γραμματέας κ Μενενάκου επιστολή εκ μέρους ολων και πως προκύπτει αυτό μπαίνουν αλλοι και ασκούν πιέσεις και απειλές.Η ανάρτηση εχει και μια προκλητική “Φωτογραφία” που τρέχουν ολοι ως αγωνιζόμενοι σε στίβο ποδοπατώντας αλλους για το  ποιος θα πρωτοπρολάβει να κάνει το εμβόλιο!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ και ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΝΕΝΑΚΟΥ:

 

 

Nα σημειώσουμε  ότι εγινε χθες δημόσια ανάρτηση του ανωτέρω  μηνύματος στην Ιστοσελίδα :1. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας 2.Oδοντιατρικού συλλόγου Αχαϊας 3.Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορινθίας.

Απέφυγαν να απαντήσουν και μόλις άρχισαν like υπέρ του μυνήματος από Oδοντιάτρους,ο Σύλλογος το διέγραψε γιατι απλά  ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ και ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ να απαντήσουν..

Και στο τέλος πως γίνεται να στέλνει εγγραφο το οποίο δεν αναφέρει ΠΟΣΟΙ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟΙ απο τα μελη τους ειναι θετικοί στο εμβόλιο? Και γιατι τους βάζει ολους ψευδώς οτι παρίστανται ενω υπάρχουν και Οδοντογιατροί που θέλουν να εμβολιαστούν?? Ποιος ειπε στη Γ.Γραμματέα να γράφει ψευδώς οτι ολοι παρίστανται και θέλουν να εμβολιαστούν?? Δεν εχει την υποχρέωση να δώσει τουλάχιστον αριθμό για θετικούς και αρνητικούς στο εμβολιασμό?

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button