Σκανάρισμα προσώπου και πιστοποιητικό!!! «Απαραίτητο για τους Βρετανούς για να μπουν σε παμπ και συναυλίες»

Η Βρετανική κυβέρνηση ετοιμάζει…και το σκανάρισμα προσώπου, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ξένα ΜΜΕ σε συνδυασμό με την χρήση του πιστοποιητικού εμβολιασμού, υποχρεώνοντας ουσιαστικά τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά της Covid-19 εάν θέλουν να τους επιτρέπεται η είσοδος σε θέατρα, γήπεδα, χώρους εργασίας κτλ.

Νέο δημοσίευμα των Times του Λονδίνου αναφέρει πως η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου χρηματοδοτεί εταιρείες που παράγουν τεχνολογία η οποία θα χρησιμοποιεί ψηφιακές σαρώσεις προσώπου για να ελέγξει την κατάσταση εμβολιασμού ατόμων και να τους επιτρέψει ή να αποκλείσει την είσοδο σε παμπ, γήπεδα και άλλους χώρους.

«Οι Βρετανοί θα μπορούσαν να μπουν στην διαδικασία να σαρώνονται τα πρόσωπά τους για να τους επιτρέψουν να έχουν πρόσβαση σε παμπ, συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις βάσει ενός σχεδίου που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση που καταρτίζεται για διαβατήρια εμβολίων», αναφέρουν οι London Times.

Δύο εταιρείες – η Mvine και η iProov – συνεργάζονται για το σύστημα αφού τους έχει δοθεί επιχορήγηση 75.000 £ από την κυβέρνηση, έχοντας ήδη συνεργαστεί με το NHS για την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου με τη μορφή της εφαρμογής εντοπισμού επαφών.

Η τεχνολογία προτείνεται ως λύση στις ανησυχίες ότι η παρουσίαση της κατάστασης εμβολιασμού μέσω μιας εφαρμογής σε τηλέφωνο θα είναι πολύ αργή όταν πολλοί άνθρωποι μπαίνουν σε έναν πολυσύχναστο χώρο.

«Όποιος στέκεται στην πόρτα της παμπ θα πρέπει να σκανάρει το πιστοποιητικό, το σύστημα να διαβάσει το όνομα και την ημερομηνία γέννησης και στη συνέχεια να ζητήσει από το άτομο ένα έγγραφο ταυτότητας, να ελεγχθεί ότι το όνομα και η ημερομηνία γέννησης στο έγγραφο ταυτότητας είναι το το ίδιο, να τσεκαριστεί η φωτογραφία στο έγγραφο ταυτότητας και, στη συνέχεια, βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που βρίσκεται μπροστά τους είναι αυτό το άτομο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της iProov, Andrew Bud. «Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», σημειώνει θέτοντας τις πρακτικές δυσκολίες.

Ο Μπάντ είπε ότι το σύστημα αναγνώρισης προσώπου θα μείωνε αυτή τη διαδικασία σε λίγα δευτερόλεπτα, βελτιώνοντας το σύστημα.

«Επιταχύνει τη διαδικασία και απαλλάσσει τους ανθρώπους από αυτό που διαφορετικά θα ήταν μια πολύ βαριά ευθύνη», πρόσθεσε.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

6 Comments

 1. Γρηγόρης Πετράκος: Τα αποτελέσματα έρευνας του Αμερικανικού CDC , που όπως λέει είναι η πιο έγκυρη και αξιόπιστη (χειραγωγούμενη) υπηρεσία και έκανε τη μεγαλύτερη έρευνα και ιδού τα αποτελέσματα στους παρακάτω πίνακες!
  .

  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/03/cdc_055501135.html

 2. Εμείς εδώ, είμαστε ”παιδιά ενός κατώτερου θεού”, καταδικασμένοι στα χέρια πουλημένων δημοσιογράφων , λοιμωξιολόγων, δικαστών και εισαγγελέων που υπακούν στις εντολές https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%b7-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%ad%ce%bb%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84/ επικίνδυνης πολιτικής παράταξης προσκυνημένης της ΝΤΠ

  https://www.triklopodia.gr/%ce%bb%cf%8c%ce%b3%cf%89-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%8d%cf%81%ce%b8%ce%b7/

 3. Εμείς εδώ, είμαστε ”παιδιά ενός κατώτερου θεού”, καταδικασμένοι στα χέρια πουλημένων δημοσιογράφων , λοιμωξιολόγων, δικαστών και εισαγγελέων που υπακούν στις εντολές μιάς επικίνδυνης πολιτικής παράταξης προσκυνημένης της ΝΤΠ

  https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%b7-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%ad%ce%bb%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84/

  https://www.triklopodia.gr/%ce%bb%cf%8c%ce%b3%cf%89-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%8d%cf%81%ce%b8%ce%b7/

 4. BILL GATES _ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
  https://www.youtube.com/watch?v=fqdIS6HcOe0
  —————————————————–
  ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ – ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ , ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ – ΕΜΒΟΛΙΟ ΧΑΡΑΓΜΑ – QUANTOM DOTS NANOTECH – ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (AI) – ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ – ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ – ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – GREAT RESET – ROCKFELLER FOUNDATION – ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button