Σήμερα ο Δένδιας μπορεί να πει τα ίδια για το Ερημίτη?? ..(Ηχητικό του 2018)

Το Ναυτικό Οχυρό 45m πιο κάτω για να μην μπορεί να εποπτεύσει το στενό σε βάρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!

Ο κ. Δένδιας, μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας και στον Δημοσιογράφο κ.Σκιαδόπουλο το 2018  ανέφερε ότι η επένδυση στον ΕΡΗΜΙΤΗ με τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε, δεν εξυπηρετεί το Δημόσιο συμφέρον με την ευρεία έννοια.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να αποχωρήσει ο επενδυτής και η έκταση να επανέλθει στα χέρια του Δημοσίου και να γίνει μια νοήμων Δημόσια χρήση για την απολαμβάνει το Κοινο της Κέρκυρας προς όφελος του νησιού για να την απολαμβάνουν οι Κερκυραίοι και είναι προτιμότερο αυτό από οτιδήποτε άλλο.

Η πώληση με 2 εκ ευρώ για 170  στρέμματα με δόμηση 36 χιλ τετραγωνικά μέτρα συν τα υπόγεια ο Θεός ξέρει πόσα  με θα είναι καταστροφή για τον τόπο.

Επισήμανε μάλιστα ότι υπάρχουν φίλοι της Κέρκυρας στο εξωτερικό που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στην προοπτική ανάδειξης του χώρου και απόδοσής του στο κοινό.

O κ. Δένδιας κατέληξε λέγοντας ότι η ΝΔ και ο ίδιος είναι υπέρ των ιδιωτικών επενδύσεων αλλά με τρόπο που θα ωφελεί τον τόπο.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΝΔ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2018 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΗΜΙΤΗ..

Μονο μην τα ακουσει ο Γεωργιαδης και τον μαλώσει….

Το Ναυτικό οχυρό  στο Λόφο του Αγίου Στεφάνου είναι πια παρελθόν για να πάρουν οι επενδυτές το φιλέτο σε βάρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ …Όταν οι Τούρκοι έχουν Στρατιωτική βάση με πολεμικά πλοία και Υποβρύχια στις απέναντι ακτές της Αλβανίας η Κυβέρνηση Μητσοτάκη άφησε την εταιρεία να κατεδαφίσει το ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΧΥΡΟ και το μετέφερε 45 μέτρα πιο κάτω .Και o πιο ΗΛΙΘΙΟΣ καταλαβαίνει οτι δεν την ενδιαφέρει η ΑΣΦΑΛΕΙΑ αλλά να επενδύσουν και να τα κονομήσουν οι φίλοι τους.. Το Ναυτικό Οχυρό ηταν το ΜΑΤΙ για  κάθε κίνηση και δραστηριότητα στο Ιόνιο και στα Σύνορα με την Αλβανία.

Ο κ. ΔΕΝΔΙΑΣ Υπουργός ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ και ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ ΕΚ ΠΑΞΩΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ….ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ….ΕΔΩ ΕΔΩΣΕ ΑΟΖ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΧΥΡΟ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ?

Το Οχυρό αυτό υπήρχε  από το 1956 και πολύ σωστά είχε  τοποθετηθεί στην υψηλότερη κορυφή της περιοχής, ύψους 126μ. εξασφαλίζοντας πλήρη ορατότητα στην θαλάσσια περιοχή στο στενό  μεταξύ Κέρκυρας και Αλβανίας, στην ίδια την Κέρκυρα και στα παράλια της Αλβανίας. Στο Οχυρό είχε  εγκατασταθεί ραντάρ του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς  ραντάρ και κεραίες του Λιμενικού Σώματος.

Το νέο Ναυτικό οχυρό βρίσκεται   45 μέτρα πιο κάτω για να μην βλέπει όπως το προηγούμενο .Έχει το 1/3 της εικόνας στην περιοχή  και σε μια βλάβη ούτε με τα κιάλια δεν θα μπορεί να εποπτεύσει για την Δημόσια Ασφάλεια.

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ και η ΠΑΡΕΑ της ΝΔ φροντιζει για ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και ΟΥΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close