Ρουφιάνοι επί το έργον για όσους προσκυνούσαν στον Επιτάφιο..Επεμβάσεις της Αστυνομιας..

Οι άθεοι κυνηγούν τους Χριστιανούς …Επεμβάσεις στις εκκλησίες ως να ήταν ΓΙΑΦΚΕΣ!!!

Η Αστυνομία όμως ακολουθώντας τις εντολές της κυβέρνησης μπαίνει σε πολλούς ναούς και απομακρύνει τους πιστούς (οι οποίοι τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας), ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις προσαγάγει και τους ιερείς! Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις αστυνομικοί με πολιτικά παρακολουθούν τους ναούς.Η Αστυνομία σταμάτησε  το προσκύνημα του Επιταφίου στον ναό του Αγίου Χριστοφόρου στο Πικέρμι. Ο ναός ήταν ανοικτός και οι πιστοί περίμεναν με αποστάσεις ο ένας από τον άλλο για να προσκυνήσουν ενώ οι ιερείς επέβλεπαν να μπαίνει ένας ένας μέσα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες παρενέβη η Αστυνομία και είπαν στους πιστούς «δεν μπορείτε να προσκυνήσετε» και συνέλαβαν   τον ιερέα της εκκλησίας πετώντας τον στο περιπολικό ως ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟ!!

Το ίδιο συνέβη και στον Βόλο όπου οι ιερείς στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου στον Βόλο άνοιξαν την εκκλησία για τους πιστούς.

Η αστυνομία μετέβη στον Ιερό Ναό. Μέσα υπήρχε οικογένεια με δυο παιδιά, που απομακρύνθηκαν από τους αστυνομικούς και ο Ναός έκλεισε.

Και στον Άγιο Νεκτάριο Νέας Ιωνίας, ανοίγουν οι πόρτες και μπαίνουν μέσα οι πιστοί για να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο.

Παρέμβαση της αστυνομίας και στην Λαμία

Νωρίς το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας στη Λαμία όταν ο ιερέας τελείωσε την αποκαθήλωση και πήγε να βγει από το ναό ήταν απ΄έξω περίπου 20 πιστοί,  μπήκαν στο ναό για να προσκυνήσουν

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, με τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τους πιστούς και έκλεισαν την πόρτα

 Εκατοντάδες ήταν οι Βολιώτες, οι οποίοι έσπευσαν σήμερα στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου Νέας Ιωνίας, για να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο, αφού ο ιερέας του ναού άνοιξε τις πόρτες, πηγαίνοντας κόντρα στην απαγόρευση της Πολιτείας και της Ιεράς Συνόδου.

Ο ιερέας, άνοιγε κατά διαστήματα τις θύρες της εκκλησίας, για να μπει μέσα σε αυτή κόσμος που συνέρρεε, αφού η πληροφορία έγινε αμέσως γνωστή από στόμα σε στόμα.

 Περίοικοι και περαστικοί ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ κάλεσαν την Αστυνομία, διότι η “ουρά” όλο και μεγάλωνε. 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close