“Τα Μέτρα ειναι Επικίνδυνα, οχι ο Κορωνοϊός”.Γερμανός Καθηγητής Κατεδαφίζει το Lockdown

Γερμανός Καθηγητής Κατεδαφίζει το Lockdown – Τα Μέτρα είναι επικίνδυνα, όχι ο Κορωνοϊός. “Ὁ Καθηγητής Μικροβιολογίας και Επιδημιολογίας κ. Sucharit Bakhdi σε μια πλούσια συνέντευξη στον Αυστριακό Δημοσιογράφο Ferdinand Wegscheider μιλά για την κρίση του κορωνοϊού, τα μέτρα πού λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και πολλά ἀλλα.

Αξίζει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο απόσπασμα από το 30ο έως το 40ο λεπτό στο οποίο ο Καθηγητής επεξηγεί απλά και κατανοητά την λογική των εμβολίων για την πρόληψη ασθενειών, ενω είναι έντονα αρνητικός στην επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό όπως αυτό ήδη προτείνεται από κάποιους κύκλους διεθνώς. Λέει επίσης, μεταξύ άλλων, ότι αυτή η κρίση προκλήθηκε αποκλειστικά από τους πολιτικούς. Δεν είναι πραγματική κρίση. Πότε η κρίση θα τελειώσει;

Όποτε το καθορίσουν οι πολιτικοί. Δεν έχει να κάνει με τον ιό. Επιδημία δεν υπήρξε ποτέ! Είναι ένα φάντασμα! Καταλαβαίνετε;” Ἡ συνέντευξη προβλήθηκε στο Αυστριακό ιδιωτικό κανάλι Servus TV στις 29 Απριλίου. Ἡ μετάφραση και ο υποτιτλισμός έγινε από την ομάδα “πολιτικός διάλογος”.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button