Ψήφισαν νύχτα 2 χρονια φυλακή για να στείλεις τα παιδιά σου με μάσκα η εμβολιασμένα στο σχολειο

Προετοιμάζουν τη κατάσταση που θα φέρουν απο Σεπτέμβρη…Οταν θα πουν στους Ελληνες μονο εμβολιασμένοι μαθητές θα μπορούν να εισέρχονται στα σχολεία!!

Μεσα στην νύχτα ψήφισαν τροπολογία που φέρνει αντιμέτωπους με ποινικές κυρώσεις τους  γονείς – κηδεμόνες μαθητών που δε μεριμνούν για τη φοίτησή τους στο σχολείο. Τα ΝΑΖΙΔΙΑ της Βουλής μαζι με το Υπουργείο Παιδείας-Υπουργείο Δικαιοσύνης προώθησαν νομοθετική ρύθμιση για την καταπολέμηση του φαινομένου γονείς και κηδεμόνες να κρατούν μακριά από το σχολείο μαθητές επικαλούμενοι την πανδημία ή άλλους λόγους.

ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΥΛΗ…για Νομο -τροπολογία εν οψει των επερχόμενων Φασιστικών εμβολιασμών  στους μαθητές σε αθώα παιδιά ..στο νεο αίμα της Χώρας που θελουν να μολύνουν…Εχουμε το πιο μεγάλο και ΑΙΣΧΡΟ πόλεμο!!

Η διάταξη προβλέπει ότι όποιος έχει την επιμέλεια ή την πραγματική φροντίδα του ανηλίκου και παραλείπει την εγγραφή ή την εποπτεία του ως προς την υποχρεωτική φοίτηση (μέχρι και το Γυμνάσιο), τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή. Η σχετική τροπολογία κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης

Όταν τα παιδιά δεν παρακολουθούν τα μαθήματα τους, εξαιτίας των γονιών τους  ο Διευθυντής εγγράφως τους ενημερώνει . Αν δεν υπάρχει ΥΠΑΚΟΗ ανταπόκριση ή διαφοροποίηση είναι υποχρεωμένος να ΚΑΡΦΩΣΕΙ τους ΓΟΝΕΙΣ στο σύστημα!!! Τοτε ρουφιανεύει  στις κοινωνικές υπηρεσίες ή μπορεί να το κάνει και ταυτόχρονα  καθώς επίσης και στην Εισαγγελική αρχή η οποία επιλαμβάνεται  για την ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ σύλληψη των ΓΟΝΕΩΝ και στη συνέχεια η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ του ΚΟΥΛΗ και της Κυβέρνησης του θα φροντίσει να ΑΡΠΑΞΕΙ τα παιδιά σας αφαιρώντας σας την Γονική μέριμνα και να τα υποχρεώσει σε ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ με τους Γονείς σε φυλάκιση!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button