Προβληματισμός για την δηθεν Αφρικανική σκόνη και πορτοκαλί ατμόσφαιρα η είναι κάτι αλλο??

Δυο αναρτήσεις στα sosial media προβληματίζουν τους πολίτες για το φαινόμενο της δηθεν Αφρικανικής σκόνης …Ειναι πράγματι αυτο η κατι άλλο??
Διαβαστε τρεις αναρτήσεις που σίγουρα θα σας προβληματίσουν..
1η ανάρτηση
Ινστιτούτο χημικής μηχανικής ανέλυσε την αφρικανική «άμμο» που ..βρέχει από τον ουρανό.Βρήκαν νικέλιο, βάριο αλουμινίου και αρσενικό (μέταλλα δεν υπάρχουν στην έρημο Σαχάρα!) σε ποσότητες που ξεπερνούν τα επιτρεπτά όρια έως 700 φορές!
Αρσενικό 44 φορές, βάριο 660, νικέλιο 2500, ψευδάργυρος 64 και σίδηρος 23 φορές περισσότερο.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι τα δείγματα περιείχαν 14,2 mg/kg αλουμινίου στην άμμο της Σαχάρας, ενώ η “βροχή άμμος” περιείχε 10,342 mg/kg, ή 728 φορές περισσότερο αλουμίνιο..
aeronet.news
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ
2η ανάρτηση απο Γρ.Πετράκο
Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει…
Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις
αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ…

3η Ανάρτηση

Δείτε περισσότερα

Related Articles

8 Comments

 1. AΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ?????

  Agent Orange

  Το Agent Orange ήταν το πιο χρησιμοποιημένο ζιζανιοκτόνο στον πόλεμο του Βιετνάμ. Περίπου το 61% των ζιζανιοκτόνων που χρησιμοποιήθηκαν στο στρατιωτικό πρόγραμμα αποφύλλωσης ήταν το Agent Orange.
  Άλλα ζιζανιοκτόνα και αποφυλλωτικά χρησιμοποιήθηκαν σε διαφορετικά στάδια του πολέμου, για διαφορετικούς σκοπούς. Όπως το Agent Orange, το καθένα είχε ένα όνομα χρώματος. Τα τύμπανα αποθήκευσης χημικών είχαν μια χρωματική λωρίδα που ταιριάζει. Τα λεγόμενα «ζιζανιοκτόνα του ουράνιου τόξου» περιελάμβαναν, σύμφωνα με μια έκθεση των ΗΠΑ του 1994 :
  Το Agent Purple, ένα από τα πρώτα αποφυλλωτικά που χρησιμοποιήθηκαν στον πόλεμο
  Agent Blue, που χρησιμοποιείται για να σκοτώσει τις καλλιέργειες ρυζιού του εχθρού
  Πράκτορας Pink
  Πράκτορας Γκριν
  Πράκτορας Γουάιτ

 2. Στοοοοοοοοπ! Έχουμε νικήτρια!
  Kαι ακούμε επιτέλους και την επίσημη παραδοχή ότι η αφρικανική σκόνη που μας επισκέπτεται όλο και συχνότερα ΔΕΝ είναι φυσικό φαινόμενο! Πρόκειται για ανθρώπινη παρέμβαση!
  I Knew it! 😂
  https://www.facebook.com/100013353545767/videos/1362185471023357

  Υ.Γ. AYTO ΘΑ ΠΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button