Προκαταρκτικές διέταξε η Εισαγγελία για Σύψα Τσιόρδα & ολα τα μελη της επιτροπής για τις μάσκες..

Η Εισαγγελία τους καλεί για τα αδικήματα και τα εγκλήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων παράβασης καθήκοντος & ψευδους βεβαίωσης!!

Η Εισαγγελία Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση κατα Σύψα Λινου Τσιόρδα για τα εγκλήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και παράβασης καθήκοντος για τα οσα είχαν πει για τις μάσκες και για ολα τα μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας για ψευδή Βεβαίωση.

Τα παραπάνω εγιναν μετα τις αναφορες-μηνύσεις  που ειχε καταθέσει ο Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης στην Εισαγγελία Αθηνών σχετικά με τις δηλώσεις Συψα Τσιόρδα στον κόσμο ότι οι μάσκες είναι μόνο για τους πάσχοντες και ότι η χρήση της από τους υγιείς είναι επικίνδυνη γι αυτούς. Λιγο διάστημα μετα εκαναν στροφή στροφή 180 μοιρών και υποχρεωσαν τους πολίτες να φοράνε υποχρεωτικά μασκα!!! Στο σημείο εκείνο η κ Αθηνά Λινού ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ στον Ελληνικό Λαό στις 20 Ιουλίου ότι του ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ.

Ομολογημένα ψέματα δηλαδη που έφθασαν στη Δικαιοσύνη απο τον Νικο Αντωνιάδη.Οι Γιατροί που λενε ψέματα διαπράττουν το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος και της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Και ολα αυτά γιατι δεν μπορεί να μας λένε Μην φοράτε μάσκα και μετα φοράτε μάσκα!! Συνεπώς σε μια απο τις δυο περιπτώσεις ειπαν ψέματα και η Δικαιοσύνη το διερευνά με την Προκαταρκτική που ξεκίνησε…

Στην δεύτερη περίπτωση κατα ολων των μελών της Κυβερνητικής επιτροπής η δικαιοσύνη εξετάζει για ψευδή βεβαίωση την εισήγηση τους για υποχρεωτική χρηση μάσκας στα παιδιά μας (μαθητές) στα σχολεία χωρις να υπάρχει καμία επιστημονική τεκμηρίωση!!! Καμία αναγκαιότητα της χρήσης της ούτε τη μη επικινδυνότητας..

Στην περίπτωση αυτη επικαλέστηκαν και ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΨΕΥΔΩΣ οτι ελαβαν υπόψη τους την “ανακοίνωση” της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας ως τη μόνη “επιστημονική τεκμηρίωση” η οποία ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ είχε την παραμικρή τεκμηρίωση  ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ  το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ  αλλά το κυριότερο από Π Ο Ι Ν Ι Κ Η Σ ΠΛΕΥΡΑΣ  ήταν μία ανακοίνωση η οποία ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ την ημέρα της εισήγησης  αλλά βγήκε ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ !!!!

Καλούνται ολοι να δώσουν εξηγήσεις για ολα τα ανωτέρω αδικήματα για το έγκλημα της ψευδούς βεβαίωσης κατά το άρθρο 242 του Ποινικού Κώδικα οπως κατά την Εισαγγελία Αθηνών χαρακτηρίστηκαν και οι διερευνώμενες  πράξεις της διασποράς ψευδών ειδήσεων (191 Π.Κ.) και της παράβασης καθήκοντος (259 Π.Κ.)  στη πρώτη μήνυσή κατά Τσιόδρα-Σύψα-Λινού  για το οτι  οι μάσκες είναι μόνο για τους πάσχοντες και ότι η χρήση της από τους υγιείς είναι επικίνδυνη γι αυτούς και μετα εκαναν κολοτούμπα την “επιστημονική” εισήγηση τους.

  • Το θέμα των προκαταρκτικών αναρτήθηκε απο τον Δικηγόρο Νικο Αντωνιάδη:

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button