Πόσο καραγκιόζηδες είναι? Βγήκαν Υπουργοί με μεζούρα στα καταστήματα!!!!

Πόσο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ μπορούν να είναι? Δυστυχώς δεν υπάρχει Καραγκιοζόμετρο για να μετρήσεις την επικοινωνιακή Μαλάκυνση Του Αδωνι και των άλλων…

Βγηκαν σεργιάνι τα υπαλληλάκια του Παραρτήματος της Νέας Τάξης με μεζούρες σήμερα το πρωί σε καταστήματα που η ΝΟΥΔΟΥΛΑ τα έκλεισε προς εκτέλεση του σχεδίου Υποταγής και πλήρους ελέγχου της εργασίας της διάρκειας ζωής μας με το Δολοφονικό εμβόλιο και γενικά του ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ σχεδίου(Αντζέντα 2020) κατά των Ελλήνων…Την Εντολή να πάρουν τις μεζούρες την έδωσε ο ντιλερ του εμβολίου Bill Gates..

Καμιά επιχείρηση δεν μπορεί να μείνει ανοικτή όταν τρέχουν τα έξοδα ΙΚΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΕΝΟΙΚΙΑ,ΡΕΥΜΑ και σου ζητούν να λειτουργήσεις με τον λίγο εξωτερικό χώρο που πιθανώς να έχεις και με αόρατους τουρίστες που πιθανώς να έρθουν η με τους Ελληνες που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα μετά την ακινητοποίηση της Οικονομίας.

Οι επιχειρήσεις δεν είναι βιώσιμες με αυτά τα μέτρα και με τα έξοδα να τρέχουν κανονικά…Την κοροϊδία ας την αφήσουν..Εφαρμόζουν το σχέδιο καταστροφής των επιχειρήσεων για να έχουν  εργασία  που θα δίνει το Κράτος-ΦΟΝΙΑΣ  σε όσους εμβολιαστούν με πληρωμή κάτι ψίχουλα ..

Βγήκαν οι Πολιτικοί Καραγκιόζηδες με τη Μεζούρα…Το κακό είναι ότι πήγε μαζί τους και ο  πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), Γιώργος Καββαθάς στη προσπάθεια του να βρει λύση..Αλλα που θα πάει όταν συνειδητοποιήσουν όλοι οτι σας ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ και σας δουλεύουν τότε θα τους πάρετε με τις πέτρες και όχι με τις μεζούρες..

Είναι δυνατόν να πιστεύετε κ.Γαβαθα οτι οι μεζούρες είναι για τα τραπέζια? Για το ΤΑΦΟ των ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ τις εχουν…Ξυπνήστε επί τέλους!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close