Πως ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια απο τη Σπάρτη με τα γενετικά σκευάσματα..

Τα γενετικά σκευάσματα ξεκληρίζουν Οικογένειες..Στη Σπάρτη η Οικογένεια Κυρούση εμβολιάστηκε και τελικά έφυγαν ΟΛΟΙ!!! Ειχε προηγηθεί ο θάνατος της Γιαγιάς της Οικογένειας Ευαγγελίας..Αρχικα αποδόθηκε στην ηλικία της χωρίς να γινει αντιληπτό τι εμελε να συμβεί και δεν αποδόθηκε στο γενετικό σκεύασμα..Ηταν 90 ετων αλλα έχαιρε ακρας υγείας..

Η Αντιόπη Κυρούση συμβολαιογράφος εχασε τη Γιαγιά στη συνέχεια με ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ τον αδελφό της ..Η ιδια δεν ηθελε να το πιστέψει γιατί ειχε λάβει και αυτη το γενετικό σκεύασμα. Μετα τη γιαγιά πεθαινει ο Γιάννης (Γιάγκος)  Κυρούσης Καθηγητής στο ΕΜΠ με ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! Η δημοσίευση του ξαφνικού θανάτου εγινε σε έντυπα της Σπάρτης.www.spartorama.gr

Η Αντιόπη Κυρούση έβλεπε να φευγει και δεύτερο μελος της Οικογένειας…Μετα ερχεται ο ξαφνικός Θάνατος τους συντρόφου της Γιώργου!!!  Η Αντιόπη Κυρούση εβλεπε να φεύγουν ο ενας πισω τον αλλον και ειχε μείνει μόνη της….και έχαιρε ακρας υγείας ..Πριν ενα μηνα παρουσίασε ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ και εισήχθη στο Νοσοκομείο…

Πάλεψε ενα μηνα και πέθανε προχθές ακολουθώντας τη μητέρα τον αδελφό της και τον σύντροφο της ζωής της..Η Κοινωνία “σιωπά” αλλα τα σπίτια των ξεκληρισμένων Οικογενειών και οι τοίχοι “φωνάζουν”

Το θεμα μας εσταλη στο e mail ..

Οι Δολοφονίες αρχισαν να γίνονται αντιληπτές  …με την αύξηση των θανάτων απο τοτε που ξεκινησαν οι εμβολιασμοί…Οι Γιατροί εγνωσμένης αξιας ( εκτος του Πολιτικού Συστήματος που τους πληρώνουν οι Φαρμακομαφίες)   το εχουν αποδείξει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ σε πάμπολες περιπτώσεις.Dr S.Bhakdi: Επιστημονικά απεδείχθη οτι με τα Γονιδιακά εμβόλια ενέσεις- ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!! (Video & link)

Αποκάλυψη: Ισπανική ομάδα αποκάλυψε μεσα στα εμβόλια μικροτεχνολογία και μiκρο-ρούτερ!!!(Video)

Dr S.Bhakdi: Επιστημονικά απεδείχθη οτι με τα Γονιδιακά εμβόλια ενέσεις- ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!! (Video & link)

Αγωγή “τρεχει” στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης Φάουτσι, Γκέιτς, ΠΟΥ και οι Big Pharma..

 

Λιπιδικά φλεγμονώδη νανοσωματίδια απαγορευμένα για άνθρωπο έχουν μεσα τα εμβόλια καταγράφει μελέτη!!!

Η Dr Carrie Madey βρήκε με μικροσκόπιο την “Υδρα” που εχουν χώσει στα σκευάσματα τους!! (Video)

Alexis Bugnolo: Πρόβλεψη για 2 δις νεκρούς εμβολιασμένους εως το τέλος του 22 (Video)

Πρ Ερευνήτρια στον Π.Ο.Υ : «Είναι όλοι τους διεφθαρμένοι Κυβερνήσεις Γιατροί κ.α Εγληματικό να συνεχίζουν τους εμβολιασμούς!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button