Εκβιασμός και για πάνω απο 50 για να κάνουν το επικίνδυνο σκευασμα προανήγγειλε ο Πέτσας!!!

Επέκταση εκβιασμού και στους άνω των 50 προαναγγέλει η Ελλάδα! Εμβολιακό μπλόκο με ηλικιακά κριτήρια όπως στην Κατοχή. Κεφαλικός φόρος σε μη εμβολιασμένους από προεστούς και κοτζαμπάσηδες ”εμβολίων” χαράτσια! Στενάζει ο λαός υπό την εμβολιακή δουλεία! Ο ανεμβολίαστος αντιμετωπίζεται ως γκιαούρης! ως ντίμι που οφείλει να πληρώνει τζίζια στο Εμβολιακό Κράτος!

Ελλάδα και Ιταλία σε κοινό άξονα. Μετά την Ιταλία η Ελλάδα γίνεται η 2η χώρα στην Ευρώπη που προαναγγέλει υποχρεωτικό εμβολιασμό άνω των 50. Εμβολιακά μπλόκα με ηλικιακά κριτήρια όπως στην Κατοχή.

Ο Πέτσας στις 7/1/22 επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση εξετάζει την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους πολίτες από 50 ετών και άνω τονίζοντας ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. «Η απόφαση να μπουν ηλικιακά κριτήρια στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου απέδωσε και ενδεχομένως αν χρειαστεί να χαμηλώσουν κι άλλο τα ηλικιακά όρια. Αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. Όχι σε επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά σε ηλικιακές», διευκρίνισε και ξεκαθάρισε ότι το πρόστιμο των 100 ευρώ μηνιαίως για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών θα εφαρμοστεί κανονικά μετά την 16η Ιανουαρίου.

Επέκταση του εκβιασμού, πλιάτσικο κατά ανεμβολίαστων κεφαλικός φόρος σε μη εμβολιασμένους από προεστούς κοτζαμπάσηδες ”εμβολίων” από χαράτσια, εμβολιακό μπλόκο κατά ηλικίες…..Στενάζει ο λαός υπό την εμβολιακή δουλεία και καταδυνάστευση! Ο συνταξιούχος ο μικρομεσαίος ο μισθωτός ο άνεργος!

Ο ανεμβολίαστος αντιμετωπίζεται ως γκιαούρης δηλ. άπιστος και υποχρεώνεται σε κεφαλικό φόρο.

Ο χριστιανός ανεμβολίαστος αντιμετωπίζεται ως γκιαούρης δηλ. άπιστος και υποχρεώνεται να πληρώνει  τζίζια.. Αναφορά σε σουράτ του κορανίου σχετικά με το κεφαλικό φόρο που οφείλουν να καταβάλουν χριστιανοί και εβραίοι στα καθεστώτα που διέπονται από τον ισλαμικό νόμο και όταν κατοικούν ως μειοψηφία ντίμι σε χώρα μουσουλμανική.

Υπόθεση Τζόκοβιτς και υπόθεση Μόσιαλου….μας πολεμούν γιατί είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Το Φανάρι είναι προσκυνημένο όπως κι άλλοτε.

dimpenews.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button