Πλησιάζουμε στο σημείο Μηδέν…

Οι Άγιοι βλέπουν ότι ο Ερντογάν σύντομα θα κάνει εισβολή σε 1-2 μικρά κατοικημένα νησιά για να διεκδικήσει ΑΟΖ. Οι κάτοικοι θα γίνουν πρόσφυγες.
Αυτό θα προκαλέσει την πτώση του Ερντογάν….Ακολουθεί το χτύπημα στο Ιράν….. Αυτά τα 2 γεγονότα θα οδηγήσουν τους Κεμαλικούς να κάνουν μεγάλο εγχείρημα (εισβολή στα μεγάλα νησιά Λέσβος, Χίος, Ρόδος, Κρήτη).
Τότε οι Ρώσοι θα κάνουν επίθεση στην Τουρκία αλλά και στα κράτη της σκανδιναβίας…..Από το Καλίνινγκραντ, θα γίνει μεγάλο κακό.
Κλείστε τις τηλεοράσεις, να έχετε 10 blog έμπιστα.
Εγώ είμαι προφητολόγος, δεν είμαι προφήτης!, Μου είπε η γερόντισσα Γαλακτια, ο γέροντας Εφραίμ Αριζονιτης ( μέσω τρίτων), και ένας που ζει στο Άγιο Όρος να μιλήσω για τις προφητείες!
Να μην μελετάται προφητείες, μόνο ψαλτήρι, ευαγγέλιο, και τις προσευχές: Κυριε μου δώς την υπομονή και την πίστη των Αγίων, Υπεραγία Θεοτοκε σώσον ημάς,
Μέγα το Όνομα της Αγίας Τριάδας. Έχετε χωράφια να καλλιεργάτε, έχετε χωριό; Φτιάξτε το σπίτι στο χωριό…. Καντε ένα κελάρι, .
Αλλά πανω απο ολα δυναμώστε στην πίστη σας για να βοηθήσετε και τους άλλους….. Υπάρχει μετάνοια και για τους μπολιασμένους αμα θέλουν…..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button