Πληρώνει η εταιρεία «χορηγός» προπαγάνδας της ΝΔ και τον Σταν Γκρίνμπεργκ??
Η αποκάλυψη ότι η εταιρεία Blue Skies, συμφερόντων του Θωμά Βαρβιτσιώτη (της γνωστής πολιτικής οικογένειας) και του Γιάννη Ολύμπιου, χρηματοδοτεί μέσω (τουλάχιστον) του μισθολογίου της, τα άτομα που ανήκουν στον βρόμικο μηχανισμό προπαγάνδας της ΝΔ, έχει ακόμη πιο σοβαρές ουρές.
Το να πληρώνει η εταιρεία την Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ καθώς και την Έλια Ζερβού που χειρίζεται λογαριασμούς συκοφάντησης και δολοφονίας χαρακτήρα στα social media, αποτελεί μία πλευρά του ζητήματος και θέτει ηθικά και άλλα πολιτικής φύσης θέματα. Υπάρχει όμως ένα ερώτημα που θέτει η παρουσία της κυρίας Ορσάκη Ρουσσέτου, στα μισθολόγια της εταιρείας. Η Ρουσσέτου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν απασχολείται ως τρολ της ΝΔ, αλλά ανήκει στο επιτελείο του Σταν Γκρίνμπεργκ, του επικοινωνιολόγου που έχει αναλάβει τις καμπάνιες του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Δηλαδή το επιτελείο του Γκρίνμπεργκ πληρώνεται πρακτικά μέσα από εταιρεία που έχει προσλάβει τους συνεργάτες του. Το ερώτημα φυσικά είναι, αν ο ακριβοπληρωμένος Αμερικανός επικοινωνιολόγος-προπαγανδιστής του Μητσοτάκη, πληρώνεται με τον ίδιο τρόπο από την εταιρεία Blue Skies που πληρώνει την συνεργάτιδά του ή από άλλες εταιρείες. Οι Βαρβιτσιώτης και Ολύμπιος, ήταν συνιδιοκτήτες της μεγάλης εταιρείας επικοινωνίας V+O (έχει πάρει το όνομά της από τα αρχικά των δύο εταίρων) της οποίας μετοχές πούλησαν πρόσφατα στην ιταλικών συμφερόντων εταιρεία SEC NEWGATE.
Έχει ενδιαφέρον ότι οι δύο εταίροι, ήταν υπό παρακολούθηση από το Predator ενώ ταυτόχρονα συνεργάζονταν σε πολλά επίπεδα με το Μαξίμου και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Υπό παρακολούθηση από το Predator ήταν και η Ορσάκη Ρουσσέτου όπως αποκάλυψε το Documento και επιβεβαίωσαν οι Ανεξάρτητες Αρχές. Η Ρουσσέτου με βάση πολλά δημοσιεύματα, μπήκε στον πυρήνα επικοινωνίας της ΝΔ, μετά τις εξαιρετικές εντυπώσεις που κατάφερε να δημιουργήσει στον Γιώργο Γεραπετρίτη. Σύντομα τα προσόντα της εκτιμήθηκαν και κατά τη θητεία της στην επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου, κατάφερε να περάσει στο team του Σταν Γκρίνμπεργκ. Η μισθοδοσία της από την εταιρεία Blue Skies, θέτει ξανά το ερώτημα, από πού πληρώνεται ο ακριβοπληρωμένος επικοινωνιολόγος; Υπάρχουν εταιρείες οι οποίες δήθεν τιμολογούν εικονικές υπηρεσίες του ενώ αυτός παρέχει πραγματικές υπηρεσίες στον Μητσοτάκη; Τι σχέση έχει με όλα αυτά η Blue Skies ή άλλες εταιρείες των Βαρβιτσιώτη και Ολύμπιου?