Πέθανε ξαφνικά και ο εμβολιασμένος Διευθυντής στη Χειρουργική Κλινική του ΓΑΝΠ Μεταξά Ηλίας Ευσταθίου

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η παγκόσμια καταιγίδα των ξαφνικών θανάτων

Πέθανε ξαφνικά  και ο εμβολιασμένος με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 γιατρός και Διευθυντής στη Χειρουργική Κλινική του ΓΑΝΠ Μεταξά Ηλίας Ευσταθίου.

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ, Χαρ. Τουμπέκης, σε ανάρτησή του στα social media ενημέρωσε για την αιφνίδια απώλεια του Ιατρού Διευθυντή στη Χειρουργική Κλινική.

Όπως γράφει: «Η είδηση με βρίσκει εμένα προσωπικά όπως και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου συντετριμμένο και βαθύτατα θλιμμένο.

Πέραν της εξαιρετικής Ιατρικής του ιδιότητας μέσω της οποίας είχε βοηθήσει χιλιάδες ασθενείς, ο Ηλίας διακρινόταν από σπάνιο ήθος και ένα ιδιαίτερο μεγαλείο ψυχής απέναντι στους συνανθρώπους του.

Ανιδιοτελώς, υπήρξε πάντα κοντά στους ασθενείς του σε όλα τα επίπεδα , ενέπνεε εμπιστοσύνη στον περίγυρο του αδιακρίτως – φίλους και ασθενείς – και άοκνα προσπαθούσε για το μέγιστο καλό.

Δηλώνω ευτυχής που με τίμησε με τη φιλία του και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η απώλεια είναι διπλή….

Ενός σπουδαίου Χειρουργού και ενός πολύ σημαντικού και σπάνιου ανθρώπου….

Αγαπητέ μου κ.Διευθυντά και φίλε δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ…

Το σημαντικό σου έργο υπήρξε ορόσημο για τον ιατρικό χώρο και το ξεχωριστό σου ήθος θα φωτίζει πάντα την ψυχή όσων σε γνωρίσαμε».

Η ανακοίνωση του «Μεταξά»:

Το Νοσοκομείο «Μεταξά» θρηνεί για την ξαφνική απώλεια του Ιατρού Χειρουργού, Διευθυντή Χειρουργικού Τομέα και Προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου Ηλία Ευσταθίου.

Ο Ηλίας Ευσταθίου προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες τόσο στους ασθενείς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας ως ιατρός ΜΕΘ, όσο και στο Χειρουργικό Τμήμα ως διακεκριμένος χειρουργός, επί σειρά ετών. Ανήλθε την ιεραρχία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, μέχρι τον ανώτατο βαθμό του Διευθυντή, ενώ διετέλεσε και Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Μεταξά». Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και ιδιαίτερα δοτικός με τους ασθενείς τους. Διακρίθηκε για τις χειρουργικές του ικανότητες ενώ πολλές εκατοντάδες ήταν οι ασθενείς που εμπιστεύτηκαν την υγεία τους στα ταλαντούχα χέρια του!

Θα τον αποχαιρετίσουμε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 14:00 στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου. Εκ μέρους της Διοίκησης, του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου «Μεταξά», εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγο και στα δυο αγαπημένα του παιδιά, τα οποία υπηρετούν επίσης την ιατρική επιστήμη, δεσμευόμενοι ότι θα διατηρήσουμε άσβεστη τη μνήμη του.

Σαράντος Ευσταθόπουλος

Αν. Διοικητής Νοσοκομείου «Μεταξά»

triklopodia

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button