Περισσότεροι από 500 θάνατοι εβδομαδιαίως στην Αγγλία μετά το μπόλι…

Το Βρετανικό Ίδρυμα Καρδιάς (BHF) δημοσίευσε μια νέα συγκλονιστική έκθεση που δείχνει ότι καταγράφεται κάθε εβδομάδα στην Αγγλία 500 θανάτοι που σχετίζονται με καρδιακές παθήσεις.

Το BHF του Ηνωμένου Βασιλείου, προειδοποιεί ότι τα καρδιακά επεισόδια και τα εγκεφαλικά έχουν εκτοξευθεί από το 2020.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι από τον Φεβρουάριο του 2020 έχουν σημειωθεί συνολικά 96.540 υπερβολικοί θάνατοι που σχετίζονται με καρδιαγγειακές παθήσεις, όπως καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά.

«Είναι βαθιά ανησυχητικό το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι με καρδιαγγειακή νόσο έχασαν τη ζωή τους τα τελευταία τρία χρόνια», δήλωσε την Πέμπτη η διευθύνουσα σύμβουλος της BHF, Δρ Charmaine Griffiths.

Αλλά η έκθεση BHF υποβάθμισε τους κινδύνους απο τις πειραματικές ενέσεις mRNA

Παρά τις πολλές μελέτες που υποδηλώνουν το αντίθετο, η έκθεση αναφέρει ότι οι περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας ήταν «σπάνιες».

Δηλαδή πανε να καλύψουν ότι ψοφάνε σαν κοτόπουλα απο τα μπόλια , σε αλλες Χώρες οπως και στην Ελλάδα δεν βγάζουν καν στατιστικά θανάτων ο δε καρκίνος θα θεριζει, μέχρι να ξεπαστρέψουν τα 2/3 του πληθυσμού προβάτων που ακόμα πατούν like στους σατανικούς δολοφόνους τους (δεν βλέπουμε καν πτώση σε έγκυρες πηγές τους δείγμα οτι υπάρχουν ακόμα πολλά γίδια για σφαγή ετσι τους βλέπουν και οι σατανικοί εισβολείς) και να αντικατασταθούν με μουσουλμανικές και λοιπές φυλες του Γιαχβε έχουμε μέλλον ακόμα, εξάλλου το έχουν ξανα κάνει με την πανούκλα και ειχε αδειάσει η Ευρώπη, 1500 ετη σκοταδισμού και σφαγών πέρασαν για να συνέλθει απο το μίασμα και να ξανα αρχίσουν να γεννιούνται φυσιολογικοί άνθρωποι.

Αυτος είναι και ο λόγος που ήρθαν οι “εφευρέσεις” ..

aetos-apokalypsis.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. https://primenews.press/se-olo-to-planiti-miloun-pleon-anoichta-gia-to-protokollo-thanatou-covid-sta-nosokomeia-plin-elladas

    Σε όλο το πλανήτη μιλούν πλέον ανοιχτά για το πρωτόκολλο θανάτου Covid στα νοσοκομεία, πλην Ελλάδας
    Χωρίς αυτούς τους θανάτους, δεν θα υπήρχε καμμιά δικαιολογία για τα μέτρα, για να μένετε στο σπίτι και να αποδεκατίσετε την οικονομία καταστρέφοντας ζωές. Αυτό ισοδυναμεί με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button