Πάτησαν το κόκκινο κουμπί Μαρινάκης και Βαρδινογιάννης και έδωσαν εντολή στα ΜΜΕ τους, να τον «τελειώσουν».

Εδώ και καιρό φημολογείται και σας έχω ενημερώσει ότι η σχέση των δύο αντρών βρίσκεται στα χειρότερα σημεία της.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από αρκετούς επιχειρηματίες που είχαν… «πέσει πάνω του» για να τον στηρίξουν το 2019 έχει σχηματιστεί η ίδια άποψη και τον χαρακτηρίζουν «άφιλο» και «αχάριστο».
Τοιουτοτρόπως, ο Μητσοτάκης έχει να αντιμετωπίσει 2 μεγάλους πολέμους πλέον! Ο ένας με τον «τζίγκερ» και ο άλλος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη όπου από ότι φαίνεται και αυτός έχει πατήσει το κόκκινο κουμπί!
Μια και που σας είπα το όνομα Μαρινάκης, ακούστε και το εξής. Η «Ελευθεροτυπία» σύμφωνα με πληροφορίες αν συνεχίσει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης θα τον στηρίξει πλήρως!








