Παρενέργειες με Καρκίνο του μαστού παρουσιάζουν γυναίκες που εμβολιάστηκαν για το Κορωνοιό.

Νέες οδηγίες μαστογραφίας ανακοινώθηκαν πρόσφατα από τους γιατρούς της Intermountain Healthcare για γυναίκες που εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο Covid-19 πρόσφατα.

Εάν έχετε πρόσφατα εμβολιαστεί, τότε υπάρχουν πιθανότητες να χρειαστεί να επαναπρογραμματίσετε τις ετήσιες μαστογραφίες. Ο Δρ Brett Parkinson (MD του Κέντρου Φροντίδας Μαστού της Intermountain Healthcare) είπε: «Όταν κάποιος εμβολιαστεί, είναι πιθανή μια φλεγμονώδης αντίδραση».

Οι γιατροί έχουν παρατηρήσει πρησμένους λεμφαδένες κατά την εξέταση μαστογραφιών γυναικών που πρόσφατα εμβολιάστηκαν για το COVID-19.

«Όποτε βλέπουμε μια μη φυσιολογική μαστογραφία, καλούμε αυτούς τους ασθενείς πίσω επειδή μπορεί να σημαίνει μεταστατικό καρκίνο του μαστού που ταξιδεύει στους λεμφαδένες ή στο λέμφωμα».

Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν τόσες πολλές φυσιολογικές αντιδράσεις στα εμβόλια και η φλεγμονή είναι μία από αυτές. Ωστόσο, ο Δρ Parkinson λέει ότι πάρα πολλοί πρησμένοι λεμφαδένες είναι ανησυχητικοί.

«Με το εμβόλιο Moderna είναι περίπου 11% περισσότερο μετά την πρώτη δόση και 16% μετά τη δεύτερη δόση. Πιστεύουμε ότι συνδέεται και με το εμβόλιο Pfizer».

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες, οι γυναίκες πρέπει να κάνουν μαστογραφίες πριν από την 1η δόση εμβολίου ή θα πρέπει να περιμένουν 4 εβδομάδες μετά τη 2η δόση του εμβολίου .

Εδώ το αρχικό Δημοσίευμα- άρθρο:https://greatgameindia.com/covid-19-vaccine-breast-cancer/

capnews.me

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button