Παρέλυσε στα κατω ακρα Νοσοκόμα..μετα τη 2η δοση..Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κέρκυρας..

Οταν λέμε οτι μας θελουν πειραματόζωα κάποιοι το αμφισβητούν…..Αλλη μια Νοσηλεύτρια… αλλος ενας άνθρωπος με παράλυση απο το εμβόλιο μολις έκανε τη δεύτερη δόση..Ετρεξαν με κάμερες αρχικά να πείσουν το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό να διαφημίσουν το εμβόλιο ΣΑΤΑΝΑΣ…Στη Φωτογραφία ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας  κ.Ρουμπάτης  ο οποίος καλούσε το Υγειονομικό προσωπικό και Νοσηλευτές να κάνουν το εμβόλιο με τυμπανοκρουσίες  και κάμερες να το καταγράφουν.Κάλεσμα ειχαν αναλάβει και αλλα μελη του ΔΣ!!!! Οταν οι Φαρμακευτικές και η Κυβέρνηση δεν αναλαμβάνουν καμια ΕΥΘΥΝΗ!!!

Τωρα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα του “Σωτήριου εμβολίου” και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί σε οσους εμβολιάστηκαν στο επόμενο διάστημα..

Στο Νοσοκομείο  Κέρκυρας νοσηλεύεται μια 42χρονη Νοσοκόμα  μετά από παρενέργειες από την 2η δόση του εμβολίου για τον Covid-19 .Συγκεκριμένα δημιουργήθηκε αυτοάνοσο στο Νευρικό σύστημα της εμβολιαζόμενης.

Η 42χρονη Νοσηλεύτρια μητέρα δυο παιδιών έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου. Αμέσως μετα παρουσίασε  μούδιασμα-κόπωση σήκωσε πυρετό με αφόρητους πόνους και παράλυσε στα κάτω άκρα και τωρα δεν μπορεί να περπατήσει…Ειναι παράλυτη μετά απο 17 χρόνια μάχιμης παρουσίας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς παρουσίασε το σύνδρομο Guillain-Barré  ένα σπάνιο νευρολογικό νόσημα στο οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού επιτίθεται εναντίον των νεύρων συνήθως στα πάνω και κάτω ακρα.

Η Νοσοκόμα παρουσίασε μούδιασμα και  παράλυση  στη συνέχεια  στα κάτω ακρα και παραμένει νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.Σημειώνουμε οτι πριν τον εμβολιασμό ηταν πολύ καλά στην υγεία της δεν ειχε απολύτως κανένα πρόβλημα και οπως αναφέρουν Ιατρικές πηγές στην Κερκυρα είναι 100% επηρεασμός-παρενέργεια  απο το εμβόλιο…

Υ.Γ Υπάρχει και Γιατρός  που έπεσε κάτω μετα την πρώτη δόση απο το Κέντρο Υγείας Κέρκυρας σύμφωνα με πληροφορίες και νοσηλεύεται στην οικία του.

*** Θυμίζουμε οτι έχουμε 3 τρεις νεκρούς Γιατρούς μετα τον εμβολιασμό τους σε Ξάνθη  Αρτα και Βόλο.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close