Πακιστανός στον Ελληνικό Στρατό με το Εθνόσημο ανεβάζει video με Πακι Τραγούδια..Η ξεφτίλα του Μητσοτάκη!!!

Η Κυβέρνηση του ΚΟΥΛΗ βάζει Πακιστανούς στο Στρατό οι οποίοι βγάζουν video μεσα απο Στρατιωτικές Μονάδες με οπλο στα χέρια με το Εθνόσημο και πακιστανικά τραγούδια  background στο video..Στα video που ανεβαζει διαδηλώνει για το Κασμίρ!!!

Τους εφεραν στην Ελλάδα και τους βάζουν και στον Στρατό…Οι Πακι θα πολεμήσουν τον Τούρκο? Οι Ελληνες ειναι ευχαριστημένοι και δέχονται να εχουμε Πακιστανούς στον Ελληνικό Στρατό…Η Πολιτική της αλλοίωσης Πληθυσμού μπαστάρδεψε τις Ένοπλες Δυνάμεις..Η Ελλάδα εχει προδοθεί και γενοκτονείται..

Είναι δυνατόν να βάζουν Πακι στον ελληνικό Στρατό οταν  είναι κολλητάρια με τους Τούρκους και εχουν δηλώσει οτι θα πολεμήσουν στο πλευρό των Τούρκων?

Η ΞΕΦΤΙΛΑ του Μητσοτάκη….Εγινε ο Στρατός και τα Στρατόπεδα η Στολή και ο Εθνόσημο VIDEO με Πακιστανικά Τραγούδια…..Βάζει μέσα ολες τις Φάρες ..Πως κατάντησε τον στρατό και τα αφήνουμε..

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Δαμιανίδη με τον Πάκι…στον Ελληνικό Στρατό!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ

    Dr. Chinda Brandolino. ALARM. Ἐπείγουσα προειδοποίησις (ἑλληνικοὶ ὑπότιτλοι)

    https://www.brighteon.com/5e31ef0e-12f2-4e14-a3ad-90d9dd9ea1ea

    Η Ισπανίδα γιατρός Chinda Brandolino προειδοποιεί ότι τα εμβόλια κατά του Covid τροποποιούν το ανθρώπινο DNA, καθιστώντας τον εμβολιασμένο υπεράνθρωπο, χωρίς ανθρώπινα δικαιώματα. Πλέον ανήκουν και στους κατόχους διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της τροποποίησης DNA στο σώμα τους.

    Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.stopworldcontrol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button