Παγκόσμια έρευνα: Οι ανεμβολίαστοι δεν αρρώστησαν τελικά από Covid αλλά υπέστησαν διακρίσεις και κυβερνητική στοχοποίηση

Μεταξύ 57% και 61% των ερωτηθέντων στη Νότια Ευρώπη και τη Δυτική Ευρώπη, την Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία και τη Νότια Αμερική ανέφεραν ότι ήταν στόχοι κυβερνητικής στοχοποίησης

Παγκόσμια έρευνα: Στις αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους (2022), οι μελετητές δημοσίευσαν τα αποτελέσματα μιας έρευνας σχετικά με τα αποτελέσματα της υγείας των μη εμβολιασθέντων (για τον covid 19) ερωτηθέντων.

Σχεδόν 18.500 άτομα από όλο τον κόσμο απάντησαν στην έρευνα μηνιαίως, η οποία έθετε ερωτήσεις σχετικά με την υγεία τους κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου 2021 και Φεβρουαρίου 2022.

Ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετεχόντων ήταν από την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Αυστραλία.

Οι λόγοι για τους οποίους οι συμμετέχοντες απέφυγαν τα «εμβόλια» κατά του Covid-19 ήταν: η προτίμηση για τη φυσική ανοσία, η δυσπιστία στα φάρμακα, η δυσπιστία στις κρατικές πληροφορίες, τα φτωχά/περιορισμένα δεδομένα δοκιμών και ο φόβος για μακροχρόνιες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Οι συντάκτες της έρευνας έγραψαν:

Κατά την περίοδο της έρευνας, η μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης της νόσου Covid-19 αναφέρθηκε στο εύρος 50-69 ετών, με κορύφωση στο 12,3%, τον Ιανουάριο του 2022 .

Τα άτομα ηλικίας 70 ετών και άνω επηρεάστηκαν λιγότερο (1,3%), με 10,7% και 3,8% στην ομάδα 20 έως 49 ετών και στην ομάδα 1 έως 19 ετών, αντίστοιχα.

Οι περισσότεροι βαθμολόγησαν τα συμπτώματά τους ως «ήπια» (14,4%), με το 2% να αναφέρει «σοβαρή» νόσο. Μόλις το 0,4% της κοόρτης ανέφερε νοσηλεία (ως νοσηλευόμενοι ή εξωτερικοί ασθενείς).

Σχεδόν τα δύο τρίτα ανέφεραν ότι λαμβάνουν βιταμίνη D, C, ψευδάργυρο, κερσετίνη ή συνδυασμό, για πρόληψη, με το 71% να χρησιμοποιεί βιταμίνη D, C και ψευδάργυρο για θεραπεία.

Τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι η εξαίρεση από το μεγαλύτερο ιατρικό πείραμα στον κόσμο, στηριζόμενη στη φυσική ανοσία, την αυτοφροντίδα με συμπληρώματα ή/και την ιβερμεκτίνη ή την υδροξυχλωροκίνη, φάνηκε να συμβάλλει σε χαμηλές περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών, νοσηλείας ή θανάτου.

Την ίδια ώρα η παγκόσμια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Researchαναφέρει ευνοϊκά αποτελέσματα για την υγεία τους και αδικαιολόγητες διακρίσεις.

Μεταξύ 57% και 61% των ερωτηθέντων στη Νότια Ευρώπη και τη Δυτική Ευρώπη, την Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία και τη Νότια Αμερική ανέφεραν ότι ήταν στόχοι κυβερνητικής στοχοποίησης.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. Οι ανεμβολιαστοι οχι μόνο δεν αρρώστησαν αλλά υποχρεώθηκαν και σε περιορισμούς που μόνο σε serial killers αρμόζουν.Και φυσικά Μπροσταριδες τα λαμόγια είχαν τους “χρήσιμους ηλίθιους” του συστήματος ,που σε μια δίκαιη κοινωνία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ανακύκλωση.ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΏΣΤΗΣΩ ΕΓΩ….??? ΕΜΒΟΛΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ Πάει σχολείο νσ του μάθουμε γραμματική και το Πυθαγορειο θεώρημα. Ερε Πυθαγόρας που σας χρειάζεται…..

 2. ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; – ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ με τον Δημήτρη Σαββίδη

  Πώς σας φάνηκε που την περασμένη εβδομάδα. ενώ η Ελλάδα καίγονταν, “αξίοτιμοι” πολιτικοί, δικαστές και δημοσιογράφοι γιόρταζαν τη Δημοκρατία (με τα λεφτά του λαού) ενώ το μέγαρο φυλούσαν τα ΜΑΤ …από τον ίδιο το λαό;

  Για μένα, η αληθινή Δημοκρατία θα υπάρξει όταν δούμε τις αρχές πάνω στις οποίες γεννήθηκε η Δημοκρατία του Κλεισθένη το 508 π.Χ να ζωντανεύουν ξανά.

  ✅Η ισότητα όλων των πολιτών απέναντι στον νόμο
  ✅Το κράτος δικαίου, μέσα από την δημιουργία πνεύματος ελευθερίας, δικαιοσύνης, πολιτικού ήθους και ευθύνης.
  ✅Η αξιοκρατία
  ✅Η κοινονική ισότητα
  ✅Η πολιτιστική άνοδος των πολιτών μέσω του θεάτρου, της μουσικής, της παιδείας, των επιστημών, των τεχνών.

  Και ενώ οι ηγέτες του τόπου με απογοητεύουν, υπάρχει μια μερίδα Ελλάδας που δίνει ελπίδα. Αυτή τη μερίδα Ελλάδας που μας κάνει υπερήφανους προσπαθώ να αναδείξω μέσα από τα βίντεο μου..
  Και είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω ολοένα και περισσότερους φίλους να στηρίζουν αυτή την Ελλάδα..
  Παρέα με αυτούς συνεχίζουμε!

  https://www.youtube.com/watch?v=6mMOuLqVHvg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button