Ωμη Αστυνομική Βια για πολίτη που δεν φορούσε μάσκα σε εξωτερικό χώρο!!!!(VIDEO)

Η Αστυνομία εχει αναλάβει να κάνει τον ΝΤΑΒΑΤΖΗ της Κυβέρνησης..Μιας κυβέρνησης που εκτελεί Πρόγραμμα Μαζικής υποταγής και εξόντωσης των πολιτών Κοινωνικά Οικονομικά….Χτυπάνε αλύπητα τους πολίτες για την Μάσκα και τις επιχειρήσεις με εξοντωτικά πρόστιμα ..

Με Νόμους αντισυνταγματικούς εκαναν ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ το Σύνταγμα και επιβάλουν Ιατρικές πράξεις  και στέρηση της ελεύθερης μετακίνησης για ενα ιο με μηδενική σε ολο το κόσμο. Δημιουργούν Πανικό με τα πληρωμένα Μέσα Εξαπάτησης και οι αστυνομικοί ως Πρωταιριανοί της Κυβέρνησης με ΒΙΑ αρπάζουν τους πολίτες οπως σήμερα…

Στο Σολάρι Κέρκυρας εξω απο κατάστημα ΟΠΑΠ εμφανίστηκαν αστυνομικοί με ποδήλατα και ήθελαν να γράψουν ένα άτομο που ήταν στον εξωτερικό χώρο του Καταστήματος γιατι δεν φορούσε Μάσκα!!

Με ΩΜΗ ΒΙΑ τον τράβηξαν μέσα απο το αμάξι του εφεραν ενισχύσεις τρεις ακόμη αστυνομικούς με μηχανές και ενα Περιπολικό ως να ηταν να συλλάβουν εναν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ…

Τον ξάπλωσαν δια της βίας στο οδόστρωμα κτυπώντας του τα γόνατα και του πέρασαν ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ενώ οταν τον πλησίασαν δεν φορούσαν μάσκα οι Αστυνομικοί οπως καταγράφουν άτομα που ηταν στο Πρακτορείο. Μάλιστα μια αστυνομικός πέρασε μέσα στο Πρακτορείο χωρις να φορά μάσκα..

Η ΩΜΗ ΒΙΑ συνεχίζεται…Η Αστυνομία δυστυχώς υπηρετεί Παράνομους Νόμους και οδηγούμαστε σε Κοινωνική Καταστροφή…Στην περίπτωση αυτή που βλέπεται στο video ασκήθηκε ΒΙΑ ενω ο συμπολίτης μας ήταν εξω απο το κατάστημα και δεν υποχρεούται να φορά μάσκα..Οταν τους ειπε οτι θα τους ακολουθήσει στο τμήμα οι Αστυνομικοί τον άρπαξαν απο το σβέρκο τον ξάπλωσαν σαν χταπόδι και του πέρασαν τις χειροπέδες…H Αστυνομια Κέρκυρας υποστηρίζει οτι ο πολίτης που συνελήφθη δεν φορούσε μάσκα εντός του καταστήματος.

Σημειώνουμε οτι στην Κέρκυρα δεν ισχύουν μέτρα για μάσκα σε Εξωτερικό χώρο. Περιπολικό μηχανές της Αστυνομίας όλα πάνω σε λωρίδα κυκλοφορίας αρκεί να συλλάβουν τον “Εγκληματία” …Σιγα μην τους ένοιαξε που περιόριζαν την κίνηση του Αυτοκινητόδρομου…

O ρόλος της Αστυνομίας είναι   να προστατεύει το λαό, όχι να τον πολιορκεί και να μετατρέπεται ΤΥΡΑΝΝΟ σε όργανα καταπίεσης και Τρομοκρατίας σε βάρος των πολιτών.

Η Μητσοτακική Κυβέρνηση και η ΒΙΑ σε ολο της το μεγαλείο..Αντι η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία να πετάξουν τις μάσκες …εκτελουν τους Έλληνες για ενα σχέδιο που ειχε προαναγγελθεί οτι θα το εφαρμόσουν. Ολα για ολα και για  αυτή την Δικτατορική Αντζέντα. Το σχέδιο το ανακοίνωσαν   οι Παρανοϊκοί – Ψυχοπαθείς χρόνια πριν. Δια της βίας  πλήρης έλεγχος του πληθυσμού  Υποταγή  και με τερματικό στόχο την εξόντωση με μείωση του πληθυσμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΣΟΛΑΡΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button