Ολη η Ελλάδα στους δρόμους κατά της Υποταγής με μάσκα και εμβόλια. (video)

Μητσοτάκη οι Ελληνες δεν είναι Πρόβατα….Οι γονείς βγήκαν στους δρόμους..χθές 06/09/20 κατά της Μάσκας κατά του Εμβολίου κατά της στημένης συνωμοσίας απο τις Μαριονέτες της Κυβέρνησης που υπακούει στους Οπαδούς της μείωσης πληθυσμού και του ελέγχου της ανθρωπότητας απο τα Παρανοϊκά Ναζίδια της Νέας Τάξης.

Το θέμα της χρήσης μάσκας από τους μαθητές στα σχολεία, το οποίο αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας, έπειτα από υπόδειξη της επιτροπής για τον κορωνοϊό, εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις σε μεγάλη μερίδα γονέων και πολιτών στη χώρα. Συγκεντρώσεις κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε πολλές πόλεις της περιφέρειας, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα για συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Χιλιάδες κόσμου βγήκε στους δρόμους για να διαδηλώσει κατά της μάσκας στα σχολεία. Είναι εύκολο να αποκαλείς κάθε γονιό που διαφωνεί συνωμοσιολογο η ψεκασμένο αλλά ο σωστός τρόπος προσέγγισης είναι να καταφέρεις να βρεις τα επιχειρήματα και όχι τις τιμωρίες για να πείσεις τον κόσμο να πιστέψει αυτά που του λες και του προτείνεις.

Η συγκέντρωση με τη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων, στην Αθήνα έγινε στην πλατεία Συντάγματος, ενώ στη Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία, με κεντρικό πανό όπου αναγράφονταν «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας. Όχι στα υποχρεωτικά εμβόλια, μάσκες και μαζικά τεστ», η οποία αφού πέρασε από κεντρικούς δρόμους της πόλης κατέληξε και πάλι στην παραλία, μπροστά από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου. Ανάλογες συγκεντρώσεις έγιναν σε πολλές πόλης της Ελλάδας.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close