Οι Υγειονομικοί απεργοί Πείνας και ο αγώνας αφύπνισης τους μήνυμα στους Έλληνες (2 video)

Οι Παρανοϊκοί πωλητές ντίλερς των επικίνδυνων σκευασμάτων παίζουν με τις ζωές μας..

ΦΩΤΟ: Οι Υγειονομικοί απεργοί Πείνας μαζι με τον Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ενοχη Σιωπή των αποκομμάτων της Αντιπολίτευσης του εκβιάζει απο το Σεπτέμβριο 21 να τρυπηθούν με τα επικίνδυνα σκευάσματα..Τους εθεσε σε Αναστολή ..Δηλαδή τους καταδίκασε στην Φτώχεια στην Πείνα και στον Θάνατο…Το amazonios.net επισκέφθηκε τους Υγειονομικούς που κάνουν απεργία Πείνας εξω απο το Υπουργείο Υγείας και μιλήσαμε μαζι τους…Δειτε και ακούστε τι μας ειπαν..Σε αυτά τα 2 video μιλούν οι  Υγειονομικοί Απεργοί Πείνας.

Σημειώνουμε οτι τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης που τα εχουν αρπάξει χοντρά με λίστες Πέτσα Πλεύρη κλπ δεν προβάλουν το δίκαιο αγώνα τους..

Το amazonios.net με τον Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη σπάει τον αποκλεισμό τους και τη σιωπή που θέλουν να επιβάλουν οι Κυβερνητικές Μαριονέτες..Ο Υπουργός Μαριονέτα περνά κάθε μερα απο το σημείο που βρίσκονται οι απεργοί και τους γράφει οπως και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη στις σόλες τους..Τι κι αν κινδυνευει η ζωή τους??

Βρίσκονται στην 16η μερα απεργίας και τους εχουν πετάξει…και μαζι με αυτούς ολα τα χρόνια εμπειρίας τους διαλύοντας το τομέα της  Υγείας..Πληγμα στην ελευθερία ειναι αυτος ο αποκλεισμός της προβολής του αγωνα τους…..Η Κυβέρνηση κρυβει την αντίσταση τους..Οι απεργοί ειναι το σύμβολο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ … Υποστηρίζουν την ελευθερία ολων μας..

Μια απάνθρωπη Κυβέρνηση στερεί την εργασία στους Υγειονομικούς που επιλέγουν βασει του Συντάγματος και Διεθνών Συμβάσεων αν θα κάνουν μια Ιατρική πράξη…Για τον Μητσοθάφτη και τον Ψυχασθενείς πωλητές ντίλερς των σκευασμάτων του Θανάτου και των Παρενεργειών η ζωη ολων μας ειναι στα χέρια ολων αυτών των Παρανοϊκών που εκτελουν εντολές ελέγχου του Πληθυσμού μείωσης εξόντωσης και σκλαβοποίησης..

MIΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Οταν τουμπάρει η κατάσταση Μητσοτάκη & Πλεύρη και αποκόμματα της Βουλής να σας δούμε τι θα κανετε και πως θα σωθείτε??

Σήμερα για τους απεργούς ειναι η 17η μέρα αγώνα..Σήμερα 06/04 που υπάρχει Γενική Απεργία δειτε τι μας λένε προς ολους τους Έλληνες οι Υγειονομικοί απεργοί πείνας ..Κανονικά θα έπρεπε 5 εκατομμύρια άνθρωποι στην Αθήνα τουλάχιστον να εχουν ενωθεί μαζί τους στον αγώνα…Ο αγώνας είναι για ολους μας..Διοτι αν δεν ενωθούμε μαζί τους θα δούμε το ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ πρόσωπο τους ΟΛΟΙ μας..Αύριο θα είναι αργά..

ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 VIDEO απο την συνάντηση μας χθες το απόγευμα στην Αθήνα..Στέλνουν ενα ηχηρό μήνυμα αφύπνισης σε ολους τους Έλληνες..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button