Οι πρωτεΐνες ακίδας των εμβολίων μεταφέρονται σε ΟΛΑ τα όργανα τους σώματος, με αποτέλεσμα την υπερ-επιταχυνόμενη γήρανση!

Το φαινόμενο των «αιφνίδιων θανάτων» που παρατηρείται σε όλο τον κόσμο μετά την κυκλοφορία των «εμβολίων» για τον κορωνοϊό μπορεί να εντοπιστεί σε μια κοινή αιτία: τις επιταχυνόμενες τεπιδράσεις των πρωτεϊνών αιχμής .

Οι πρωτεΐνες αιχμής βρίσκονται μέσα σε κάθε όργανο του σώματος, και ξέρουμε τώρα, ότι μόλις φτάσουν εκεί μεταμορφώνουν τα όργανα ενός ανθρώπου σαν αυτά των ηλικιωμένων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι νέοι παντού, συμπεριλαμβανομένων των αθλητών, πεθαίνουν ξαφνικά από καρδιακά επεισόδια.

Ο Walter M. Chesnut της WMC Research αποκαλεί αυτό το φαινόμενο Spike Protein Endothelial Disease, ή SPED, το οποίο περιγράφει ως Στάδιο μιας ασθένειας που αποκαλεί Progeria Syndrome (SPPS).

Ο COVID-19 θεωρείται γενικά, τελευταία, ως ενδοθηλιακή νόσος. Ονόμασα αυτό το SPED (Spike Protein Endothelial Disease). Ωστόσο, δεν έμεινα ικανοποιημένος καθώς αυτή ήταν η απόλυτη αιτία όλης της παθολογίας που παρατηρήθηκε. Ως εκ τούτου, προσπάθησα να ψάξω βαθύτερα, να βρω τι πραγματικά προκαλεί τις παθολογίες. Αυτό που ανακάλυψα είναι το πιο ανησυχητικό.

Το SPPS, εξηγεί ο Chesnut, είναι μια ενδοθηλιακή αντίδραση στην εισβολή πρωτεϊνών ακίδας σε όλα τα κύρια όργανα του σώματος. 

Τα τρία στάδια γήρανσης του οργανισμού

«Από τη στιγμή που η πρωτεΐνη Spike έχει εισβάλει στο ενδοθήλιο όλων των κύριων οργάνων, στη συνέχεια ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΡΑΜΕΤΑΦΡΑΣΗ mRNA ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟ».

Ακολουθεί το δεύτερο στάδιο, ή η πρόωρη γήρανση όλων των οργάνων στο εσωτερικό του σώματος λόγω εσφαλμένων μεταφράσεων των πρωτεϊνών που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία των οργάνων.

Η μέση διάρκεια ζωής ενός πλάσματος μολυσμένου με πρωτεΐνες ακίδας είναι πολύ χαμηλότερη από εκείνη ενός πλάσματος του οποίου το σώμα ήταν καθαρό απο τις τοξικές ουσίες. Το πρώτο αναπτύσσει χρόνιες παθήσεις υγείας που αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο πρόωρης θνησιμότητας.

Οι συννοσηρότητες γήρανσης που παρατηρούνται στα μολυσμένα με πρωτεΐνες ποντίκια, συμπεριλαμβανομένης της αδυναμίας, της κύφωσης, του καταρράκτη και της δυστροφίας, μπορούν να αναχθούν σε ακατάλληλη πρωτεϊνική σύνθεση και εσφαλμένες μεταφράσεις που προκαλούνται από το mRNA ριβόσωμα.

«Πιστεύω ότι η πρωτεΐνη Spike δρα ως “φάρμακο” Progeria – που παρέχεται μέσω του Ενδοθηλίου σε όλα τα όργανα».

Ο Chesnut λέει ότι είναι «βαθιά λυπημένος» και «μουδιασμένος» για αυτές τις ανακαλύψεις. Επιβεβαιώνουν αυτό που πολλοί άλλοι έχουν υποπτευθεί ότι οι πρωτεΐνες ακίδας του εμβολίου εισέρχονται σε όλα τα είδη του σωματικού ιστού και προκαλούν όλεθρο στη λειτουργικότητά τους.

Πρόωρη γήρανση σε ποντίκια με πρωτεϊνοσύνθεση επιρρεπή σε σφάλματα
https://www.science.org/doi/10.1126/sciadv.abl9051https://www.science.org/doi/10.1126/sciadv.abl9051

Τα πειραματόζωα των ποντικών δείχνουν ότι τα πλάσματα που εκτέθηκαν σε αυτή την επίθεση πρωτεΐνων ακίδας συσσώρευσαν αυτές τις τοξικές ουσίες μέσα στα όργανά τους, με αποτέλεσμα την ταχεία γήρανση με διάφορους τρόπους, π.χ. «μειωμένο βάρος, παραμόρφωση στήθους, καμπούρα, κακή κατάσταση γούνας και ουροποιητικό σύνδρομο, λεμφοπενία, αυξημένα επίπεδα δραστικών ειδών οξυγόνου – και βλάβες που επιτάχυναν τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στη μεθυλίωση του DNA και τη φθορά των τελομερών.

Στους ανθρώπους, πολυάριθμες θέσεις CpG δείχνουν μοτίβα μεθυλίωσης DNA που αλλάζουν με την ηλικία και η αναδρομική ανάλυση μελετών διαμήκους κοόρτης έχουν δείξει ότι οι πρόωρες αλλαγές στα πρότυπα μοριακής γήρανσης που σχετίζονται με τη μεθυλίωση του DNA συμπίπτουν με σημαντικά αυξημένο κίνδυνο συνολικής θνησιμότητας.

Τι μπορείτε να κάνετε

Το Nattokinase (που αναφέρεται από τον Dr. McCullough και δοκιμάζεται από τους Ιάπωνες), η NAC, η βρομελίνη και το λάδι μαύρου κύμινου, προτείνονται ως πιθανές θεραπείες για την τοξική ακίδα (δηλητηρίαση από πρωτεΐνες).

«Αφού άρχισα να τα παίρνω, είχα ελαφρώς επώδυνους λεμφαδένες στο λαιμό μου. Υποθέτω ότι διέλυε τις πρωτεΐνες ακίδας και φιλτράρονταν μέσω των λεμφαδένων. Έφυγε μετά από μια εβδομάδα» είπε ένας σχολιαστής.

Έρευνα: Οι πρωτεΐνες ακίδας των εμβολίων μεταφέρονται σε ΟΛΑ τα όργανα τους σώματος, με αποτέλεσμα την υπερ-επιταχυνόμενη γήρανση!

Δείτε ακόμα: Έρευνα δείχνει ότι η θεραπεία με Όζον αντιστρέφει τους θρόμβους αίματος και αφαιρεί την τοξική ακίδα που προκαλούν τα εμβόλια!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button