Οι αυθαιρεσίες του ΙΚΟΣ της Κοινότητας -Δήμου Κέρκυρας στη Δασιά & η άσφαλτος που δεν περισσεύει για δρόμους εκτος πόλης

Η Χρήση του Αγροκηπίου απο το ΙΚΟΣ είναι να εχει τσιμεντώσει και αυτο το χωρο να εχει κατασκευάσει αποχέτευση και να ρίχνει τα σκατόνερα στις σούδες δίπλα στο δρομάκι που βγάζει στη θάλασσα και να μετατρέπει αυτο σε νεο παρκινγκ δημιουργώντας πρόβλημα στην μετακίνηση προς την παραλία…Η συμφωνία της Κοινότητας Κατω Κορακιάνας μπάζει απο παντού..

Σε καταγγελία που κατάθεσε ο Σύλλογος Προστασίας της Δασιας στο Δήμο Κέρκυρας-Τμημα Δημοτικής Περιουσίας και επειτα απο αυτοψία διαπιστώθηκε αυθαίρετη κατάληψη απο οικίσκους και παράνομη διαμόρφωση του Χώρου.. Εκδόθηκε εγγραφο προς το ΙΚΟΣ αμεσης απομάκρυνσης απο το χωρο και η επαναφορά του στην προτέρα Κατάσταση..

Αλήθεια με ΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ η Κοινότητα Κάτω Κορακιάνας εδωσε Δημοτικό οικοπεδο στο ΙΚΟΣ και τον Ανδρεάδη??? Δεν την εχει…Αυτες οι ενέργειες επισύρουν ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ σε οσους υπέγραψαν την παραχωρηση..Ειναι εντελως ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!

ΑΛΛΗΛΟ – ΣΥΓΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΑ.

Η ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών δρόμων φαίνεται είναι μονο για την πόλη και γύρω απο αυτην…Δρόμοι του Δήμου Κέρκυρας είναι παρατημένοι τρια χρόνια τωρα και η Υδραίου Δήμαρχος Κέρκυρας με τον Αντιδήμαρχο της αλληλο συγχαίρονται που βάζουν άσφαλτο στο κέντρο της πόλης με το πρόγραμμα Σύριζα..

Ο Δήμος της Κεντρικής Κέρκυρας εξω απο την πόλη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΤΩΣΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ττους δρόμους ενω γνωρίζει την αθλια κατάσταση τους..Ορισμένοι είναι σαν βομβαρδισμένο τοπίο και δεν εχει πέσει μισο δράμι άσφαλτος..

Η Δήμαρχος κ.Μερόπη Υδραίου στα συχαρίκια έγραψε ΜΠΡΑΒΑ αντι ΜΠΡΑΒΟ και απο κάτω οι πολίτες που δεν εχουν δει άσφαλτο!!!

ΜΠΡΑΒΑ(Xa Xa)  ΔΗΜΑΡΧΕ….Ετσι νομίζεις οτι θα πάρεις Ψήφους???

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ απο το amazoniosTV με τον Δημοσιογράφο Χρονη Προσαλέντη.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ….

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button