Οδηγός επιβίωσης σε πόλεμο η πτώχευση.. (Video)

ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΛΙΣΤΑ ΕΦΟΔΙΩΝ – ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ – ΠΤΩΧΕΥΣΗ Σας παραθέτω παρακάτω μια λίστα με εφόδια που θα χρειαστούν σε περίπτωση χρεωκοπίας και πολέμου. Έχω δανειστεί άρθρα και ιδέες από το διαδίκτυο καθως και εμπειρίες ανθρώπων από τον πρόσφατο πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία.

Την έχω εμπλουτίσει και με πολλές δικές μου ιδέες καθως και με ιδέες άλλων από άλλα άρθρα προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πλήρης. Να θυμάστε ότι υπάρχει η πληροφορία σε άρθρα στο διαδίκτυο ότι θα δοθεί σήμα από τον σιωνισμό να χτυπήσουν οι ‘’απρόσκλητοι μουσαφίρηδες’’ την Ελλάδα με ποικίλους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι να δηλητηριάσουν το νερό του Μαραθώνα , να χτυπήσουν υποδομές , ρεύμα, γέφυρες κλπ και φυσικά να κάνουν ένοπλο πλιάτσικο. Συνιστώ άμεση φυγή στην επαρχία μέχρι να αναλάβει ο στρατός τον όποιο και θα συνδράμουμε όλοι φυσικά με κάθε τρόπο.

Για να γίνει όμως αυτό ουσιαστικά πρεπει πρώτα να οδηγήσουμε τις οικογένειες μας σε ασφαλέστερο μέρος έτσι ώστε μετα να μπορέσουμε να συνδράμουμε πιο ξένοιαστα το στρατό – αστυνομία. Τα εφόδια θα πρεπει να είναι ΟΛΑ στο καταφύγιο – εξοχικό κλπ που έχουμε επιλέξει για τη στιγμη εκείνη. Τα αυτοκίνητα πάντα γεμάτα βενζίνη. Η απόδειξη είναι η τοποθεσία που έχουν επιλέξει οι προδότες ,κατόπιν εντολής , να δημιουργήσουν τα hot spots….. Σε εξόδους πόλεων και δίπλα σε στρατόπεδα…. Μια έφοδο χιλιάδων ατόμων ξαφνικά σε στρατόπεδα θα τους προσφέρει οπλισμό και κατόπιν αποκλεισμό των εξόδων των πόλεων….. Προτείνω εφοδια για 18 μήνες. Λέγεται ότι ο πολεμος θα κρατήσει 9-12 μήνες. Προσθέστε και τουλάχιστον 6 μήνες ακόμη μιας και οικονομικά γεγονότα προηγούνται του πολέμου αλλά έχουν περίπου ίδιες παρενέργειες… πείνα και ελλείψεις….

 Η παρακάτω λίστα είναι ένας ‘’μπούσουλας’’ για να προετοιμαστούμε για τις ακραίες δοκιμασίες που έρχονται….. για όσους ακόμη δεν τις βλέπουν τους προτείνω Ανίτα Πανια και Μενεγακη για πάντα….. Ηλιακό φουρνάκι.Είναι πολύ χρήσιμο καθως είναι δύσκολο να κουβαλάς ξύλα χωρίς όχημα μιας και βενζίνη και ρεύμα δεν θα υπάρχει… Το έχω δοκιμάσει και το μικρό και το μεγάλο (το μικρό ‘’All American Sun Oven’’ και το μεγάλο ‘’Solavore Sport Oven’’) και φτάνει γρήγορα 110-120 βαθμούς με ηλιοφάνεια. Προσοχή κατά την αγορά να περιέχει το πλήρες πακέτο με τα μαγειρικά σκευή και λοιπά αξεσουάρ. Μερικοί τα αφαιρούν πονηρά και τα πωλούν χωριστά. Ο χειροκίνητος μύλος είναι χρήσιμος…. Αρκεί να ξέρεις να αποθηκεύσεις σιτάρι χωρίς να χαλάσει. Αν έχεις το χειροκίνητο μύλο φτιάχνεις πίτες από χόρτα κλπ…. Το ρύζι τα μακαρόνια όπως και τα όσπρια διατηρούνται πολύ παραπάνω από την ημερομηνία λήξης αν φυλάσσονται σε δροσερό μέρος … μπορεί και χρόνια….

Το καταφύγιο σου πρεπει να είναι εκτός Αθήνας και να έχει κοντά φυσικό νερό καθως το νερό στο Μαραθώνα είναι το πρώτο που θα χτυπήσουν οι ‘’λαθρομετανάστες’’ πράκτορες της Τουρκίας με δηλητηρίαση του ….. οπότε αντέχεις μόνο μερικές μέρες…… Χρειάζεσαι επίσης τουλάχιστον 40 λίτρα βενζίνης φυλαγμένα για να μπορείς να φύγεις…. Καραμπίνα για κυνήγι..εύρεση τροφής… Οδηγός και λίστα επιβίωσης για τυχόν πτώχευση, και όχι μόνο….. ΠΡΟΣΟΧΗ….! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ…!!! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ… ΤΡΟΦΙΜΑ – Να μπορούν να διατηρηθούν επί μακρόν. Το ρύζι και τα όσπρια μπορούν να διατηρηθούν 30 χρονιά αν είναι σε χώρο χωρίς υγρασία, Ήλιο και θερμοκρασία δωματίου. Τα μακαρόνια επίσης αλλά για 10 χρονιά μετα την ημερομηνία λήξης τους. Απλά ίσως να μην έχουν γεύση (πληροφορίες διαδικτύου) – Να πληρούν τις διατροφικές ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού. -Όσπρια -Ρύζι -Ιωδιούχο αλάτι -Χοντρό αλάτι -Ντοματάκια κονσέρβα -Γάλα εβαπορέ ή γάλα σκόνη. -Ζάχαρι και μέλι. -Λάδι -Ξύδι -Κονσέρβες κρέατος-ψαριού -Ξηροί καρποί αλατισμένοι και μή. -Σκόρδα. -Μπαχαρικά διάφορα. -Βρώμη (έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι πλήρη τροφή) -Λιναρόσπορος. Μια κουταλιά της σούπας σε νερό για τουλάχιστον 8 ώρες θα μας δώσει 6-8 κουταλιές του γλυκού λιναρόσπορου μετα το χρονικό διάστημα. Η κάθε κουταλιά περιέχει ποσότητα σε Ω3 ώση με την κατανάλωση 6 λιπαρών ψαριών. Είναι σημαντικό να μπει στο νερό γιατί έτσι ανοίγει ο σπόρος, μαλακώνει και τον χωνεύει εύκολα ο οργανισμός., διαφορετικά είναι εξαιρετικά δύσπεπτος. Προτιμήστε την κατανάλωση του το βραδύ πριν τον ύπνο για μέγιστο όφελος. -ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ -ΣΙΤΑΡΙ – Γέροντας Στέφανος Σέρβος: Πάρτε ένα τενεκέ των 20 κιλών, από αυτούς στους οποίους βάζουν τυρί, με στρογγυλό καπάκι. Πάρτε φρέσκο αλεύρι και γεμίστε το έως επάνω, πατώντας συνεχώς, για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην υπάρχουν κενά αέρος. Βάλτε στην κορυφή λίγο ξερό βασιλικό και κλείστε τον τενεκέ με το καπάκι. Κολλήστε ολόγυρα το καπάκι, ώστε να μην μπαίνει αέρας. Αλείψτε τον τενεκέ εξωτερικά με λάδι για να μη σκουριάσει και βάλτε τον στη θέση του. Με τον τρόπο αυτό, το αλεύρι μπορεί να διατηρηθεί πάνω από 10 χρόνια. Το έχω δοκιμάσει προσωπικά.

Τα άλλα τρόφιμα ασφαλίστε τα από τη φθορά με τον τρόπο που θα σας μάθει ο Θεός» -Βιβλία κατοχής για τρόφιμα και ιδέες – βιβλία επιβίωσης – υπάρχουν στα βιβλιοπωλεία -Μην αποθηκεύσετε τίποτα στην κατάψυξη του ψυγείου, γιατί (ιδίως σε νησιά) μπορεί να κοπεί το ρεύμα από έλλειψη πετρελαίου. ΦΑΡΜΑΚΑ -Βιταμίνες. Οι PHARMATON GERIATRIC (είναι φθηνές, περί τα 9 Ε κόστος).Κάθε κουτί αρκεί για τις ανάγκες ενός ατόμου για 30 ημέρες. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σε βιταμίνες του οργανισμού, απορροφάται κατά 90% τουλάχιστον διότι είναι σε μορφή κάψουλας (εν αντιθέσει με τις βιταμίνες σε μορφή χαπιού που απορροφώνται κατά 25-30% από τον οργανισμό) και εμπεριέχει Ginseng που προσφέρει αυξημένη ενέργεια. -Παυσίπονα( Depon, ασπιρίνη, ponstan). -Αντιβιώσεις ( AUGMENTIN μόνο κατά τη γνώμη μου) -Οινόπνευμα. -Οξυζενέ. -Ιώδιο. -Σουλφαμιδόσκονη. -Betadine. -Hexalen (απαραίτητο για μολύνσεις στο φάρυγγα κ.α). -Immodium (κατά της διάρροιας). -Βαμβάκι. -Γάζες. -Επίδεσμοι -Γαντζάκια επιδέσμων -Αμμωνία. -Σκευάσματα για τσιμπήματα εντόμων. -Αλοιφή για εγκαύματα. -Αλοιφή κατά μυϊκών πόνων, όπως η Counter Pain. -Σπρέι αερολίν για βήχα ή σιρόπι βήχα. -Χάπια για το στομάχι. -Χαρτομάντιλα. -Κολλύριο για τα μάτια. -Αποφρακτικό μύτης.

Φάρμακα που τυχόν λαμβάνονται από τα άτομα της οικογένειας. ΛΙΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: ΝΕΡΟ -Το λιγότερο 100 μπουκάλια. -Φίλτρα νερού και χάπια καθαρισμού νερού.(θα χρειασθούν αν πάρουμε νερό από κάποια άγνωστη πηγή). -ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ (ΑΝΩ 20 ΛΙΤΡΑ ΧΩΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ. -Χαρτιά Υγείας -Χαρτί κουζίνας -Χαρτοπετσέτες -Σαπούνια -Οδοντόβουρτσες -Οδοντόκρεμες -Ξυραφάκια και αφρός ξυρίσματος. -Απορρυπαντικό ρούχων (πλυντηρίου και για το χέρι). -σερβιέτες ΕΡΓΑΛΕΙΑ -Πριόνι. -Τσεκούρι. -Σφυρί και πρόκες. -Πένσα. -Κόφτης σύρματος. -Ρολό λεπτού σύρματος. -Μαχαίρια. -Φτυάρι. -Σκαπάνη. -Αγκίστρια για ψάρεμα. -Δολώματα. -Σχοινί 20μ περίπου. -Βελόνες ,καρφίτσες, παραμάνες, κλωστές. -κόσκινο -Εργαλεία που ανοίγουν φύλλο -Ναυτικά κλειδιά -τσεμπέρια -καρφιά -κάθε είδους τσάντα – σακίδιο είτε για αποθήκευση είτε για συλλογή τροφών από τη φύση καθως δεν θα είναι όλα δίπλα μας… -κόλλες -σιλικόνη και στόκο (για κλείσιμο χαραμάδων και μικροεπισκευές σε σπίτι) -χαρτοταινίες + κολλητικές ταινίες (τις φαρδιές όχι σελοτειπ) -χειροκίνητος μύλος ΕΙΔΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ -Αναπτήρες και Σπίρτα. – ΠΟΛΛΑ -Κεριά.(κάθε μεγέθους) ΠΟΛΛΑ -Λάμπες πετρελαίου θέρμανσης ή υγραερίου. -Γκαζάκια. -Φακοί – ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΟΥΣ -Μπαταρίες. ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΕΣ + ΗΛΙΑΚΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ -Γκαζιέρα υγραερίου και γκαζάκια -Δαδί ή υποκατάστατο για άναμα καυσόξυλων. -Φωτιστικό πετρέλαιο ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΣ Υπάρχει περίπτωση αν τυχόν γεωφυσικά φαινόμενα να χρειαστεί να κατασκηνώσουμε στην ύπαιθρο, οπότε θα χρειασθούμε. -Υπνόσακους. -Φουσκωτά στρώματα – το πάτωμα είναι σκληρό για πολύμηνη χρήση…. Και σίγουρα αν μαζευτείτε πολλοί σε ένα σπίτι τα κρεβάτια θα είναι λίγα…. Σε σουπερ μάρκετ θα βρείτε φθηνό μονά – διπλά στρωματά. Θα χρειαστείτε και δυο κόλλες τρόμπες. Η μια μπορεί να χαλάσει… να υπάρχει δεύτερη.

Σκηνή 4 ατόμων ή 2 αντίσκηνα των 2 ατόμων. -Πλαστικά: Πιάτα, κυπελάκια. Σιδερένια πιρούνια, κουτάλια.- ΟΛΑ όχι μιας χρήσης αλλά επαναχρησιμοποιούμενα). Τα πιάτα και τα ποτήρια σπάνε εύκολα σε τέτοιες χρήσεις και μετα θα είναι φυσικά δύσκολη η αντικατάσταση. -Σουγιάδες πολλαπλής χρήσεως. -Απωθητικά κουνουπιών. -Απωθητικά φιδιών. Το καλύτερο απωθητικό φιδιών είναι το σκόρδο. Μερικές σκελίδες γύρω από εκεί που θα κοιμηθούμε απωθούν τα φίδια. -Φάρμακα για τσίμπημα φιδιού, σκορπιού, κλπ (ξέρουν τα φαρμακεία). -Πετσέτες πολλές – Ίσως το νερό να είναι μακριά και δεν θα μπορείτε να πλένετε κάθε μέρα… -Σκεύη μαγειρικής κατάλληλα για ψήσιμο με ξύλα και γκάζι. Τα σύγχρονα για τις ηλεκτρικές κουζίνες δεν κάνουν. Θα χαλάσουν πολύ γρήγορα.

volcanotimes.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button