O Τριντό και η Κυβέρνηση του προϋπολογίζει επιπλέον 36 εκατομμύρια δολάρια για το πρόγραμμα τραυματισμών από το εμβόλιο COVID

Η φιλελεύθερη κυβέρνηση του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό, στον πρόσφατα κατατεθειμένο προϋπολογισμό του 2024, έχει προβλέψει 36 εκατομμύρια δολάρια για όσους τραυματίστηκαν από τα εμβόλια COVID – εμβόλια για τα οποία εξακολουθεί να επιμένει ότι είναι ασφαλή.

Ο προϋπολογισμός του 2024, ο οποίος κατατέθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και είναι πιθανό να περάσει με την υποστήριξη του Νέου Δημοκρατικού Κόμματος (NDP), σκοπεύει να προσθέσει 36 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση στο εθνικό πρόγραμμα τραυματισμών από εμβόλια (VISP), και θα χρησιμοποιηθεί, τουλάχιστον εν μέρει, για να διευθετηθεί ο αυξανόμενος αριθμός αξιώσεων που υποβάλλονται από Καναδούς που έχουν τραυματιστεί από τα εμβόλια COVID.

Το VISP έχει ήδη καταβάλει 11.236.314 δολάρια σε όσους τραυματίστηκαν από ενέσεις COVID, με τον αριθμό των ατόμων που υποβάλλουν αιτήσεις στο πρόγραμμα να αυξάνεται σταθερά.

Η αυξημένη χρηματοδότηση έρχεται καθώς μόνο 138 αιτήσεις έχουν εγκριθεί για πληρωμή από τις συνολικά 2.233 αιτήσεις που υποβλήθηκαν. Περίπου 1.825 αιτήσεις έχουν μέχρι στιγμής απορριφθεί εντελώς.

Παρά την ανάγκη για ένα ομοσπονδιακό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση όσων τραυματίστηκαν από τα εμβόλια που κάποτε επέβαλε η κυβέρνηση Τριντό, ο Καναδάς Υγείας εξακολουθεί να λέει: “Είναι ασφαλές να λάβετε το εμβόλιο COVID-19 μετά από μόλυνση με τον ιό που προκαλεί το COVID-19. Ο εμβολιασμός είναι πολύ σημαντικός, ακόμη και αν έχετε προσβληθεί από COVID-19”.

Ανεξάρτητα από τους ισχυρισμούς των καναδικών αρχών για την ασφάλεια, τα δεδομένα που αναλύθηκαν από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS) στις Ηνωμένες Πολιτείες δείχνουν αύξηση των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας μετά από ενέσεις COVID.

Οι ενέσεις mRNA έχουν επίσηςσυνδεθεί μεπλήθος αρνητικών και συχνά σοβαρών παρενεργειών στα παιδιά.
Το πρόγραμμα VISP εισήχθη το 2020, ακριβώς πριν από την εξάπλωση των ενέσεων COVID, οι οποίες προωθήθηκαν με ταχείς ρυθμούς στον καναδικό πληθυσμό από αξιωματούχους του τομέα της υγείας και προωθήθηκαν από όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του VISP, σκοπός του προγράμματος είναι να “διασφαλίσει ότι όλοι οι άνθρωποι στον Καναδά που έχουν υποστεί σοβαρή και μόνιμη βλάβη ως αποτέλεσμα της λήψης ενός εγκεκριμένου από τον Καναδά εμβολίου, το οποίο χορηγήθηκε στον Καναδά από τις 8 Δεκεμβρίου 2020 και μετά, έχουν δίκαιη και έγκαιρη πρόσβαση σε οικονομική στήριξη”.

Οι υπάλληλοι του Health Canada, καθώς και όλες οι επαρχιακές υγειονομικές αρχές, εξακολουθούν να προωθούν τις ενέσεις COVID. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι νωρίτερα φέτος, όπως ανέφερετο LifeSiteNews,αξιωματούχοι από τον Καναδά Υγείας παραδέχτηκαν ότι υπάρχει “υπολειμματικό πλασμιδιακό DNA” στις ενέσεις.

Στην πραγματικότητα, μόλις χθες το LifeSiteNews ανέφερε πώς μια πρόσφατη ανακοίνωση από αξιωματούχους υγείας στην Αλμπέρτα συνέστησε ακόμη περισσότερες ενέσεις COVID, ακόμη και για μωρά ηλικίας μόλις έξι μηνών, παρά τις μυριάδες αναφερόμενες παρενέργειες.

Όσοι τραυματίστηκαν από τα εμβόλια COVID επέλεξαν να αγωνιστούν για να προσπαθήσουν να λάβουν δίκαιη αποζημίωση για τους τραυματισμούς τους.

Τον περασμένο μήνα, το LifeSiteNews ανέφερε για μια ομαδική αγωγή που κατατέθηκε κατά της επαρχιακής κυβέρνησης της Αλμπέρτα και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης εκ μέρους των κατοίκων της Αλμπέρτα που “ζημιώθηκαν από τα εμβόλια COVID-19”.

Στα τέλη του περασμένου έτους, το LifeSiteNews ανέφερε ότι πάνω από 700 ελεύθεροι από εμβόλια Καναδοί που επηρεάστηκαν αρνητικά από τις ομοσπονδιακές επιταγές για τα εμβόλια COVID έχουν ενωθεί για να καταθέσουν ομαδική αγωγή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της κυβέρνησης Τρουντό.

Συνολικά, ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης φαίνεται να δαπανά περίπου 111,2 δισεκατομμύρια δολάρια και προβλέπει έλλειμμα περίπου 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων, προκαλώντας την οργή πολλών κορυφαίων επιχειρηματιών που έχουν καταγγείλει τις πολλές αυξήσεις φόρων που περιέχει.

lifesitenews.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button