Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης είπε ότι δεν θα αφήσει τους πολίτες του να γίνουν «ινδικά χοιρίδια» για τα νέα εμβόλια!

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης είπε ότι δεν θα αφήσει τους Ταϊλανδούς να γίνουν «ινδικά χοιρίδια» για τα εμβόλια σε ανάρτησή του στο Facebook σήμερα, καθώς επισημαίνει αναφορές για σοβαρές αρνητικές παρενέργειες που έχουν υποστεί κάποιοι άνθρωποι αφότου εμβολιάστηκαν κατά Covid-19.

Αντ ‘αυτού, ο πρωθυπουργός Prayut Chan-o-cha λέει ότι θα περιμένει περισσότερες πληροφορίες από τους ειδικούς σχετικά με το εάν τέτοιες παρενέργειες αποδόθηκαν αποκλειστικά στο εμβόλιο ή σε άλλους παράγοντες. “Για τους Ταϊλανδούς, αποφάσισα να μην αναλάβω το ρίσκο και να μην σπεύσουν για εμβολιασμό με εμβόλια που δεν έχουν δοκιμαστεί πλήρως και δεν θα αφήσω τους Ταϊλανδούς να γίνουν ινδικά χοιρίδια. .

Δεδομένου ότι τα εμβόλια δεν είναι ακόμη διαθέσιμα, επανέλαβε τη σημασία της λήψης προφυλάξεων όπως τη χρήση μάσκας προσώπου κατά την έξοδο από το σπίτι, την άσκηση κοινωνικής απόστασης και την αποχή από συγκεντρώσεις, ιδιαίτερα πολιτικές.

Η κυβέρνηση έχει αναφέρει 374 νέες περιπτώσεις Covid-19 στο βασίλειο σήμερα. Τώρα, το σύνολο έχει αυξηθεί σε 12.000 κρούσματα από την έναρξη της πανδημίας.

Ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος λέει επίσης ότι ο πρωθυπουργός Prayut ανησυχεί για την υγεία των ανθρώπων καθώς ο καιρός επιδεινώνεται με το κρύο.

Επιβεβαίωσε επίσης τη σημασία της επιβολής μέτρων βάσει του διατάγματος έκτακτης ανάγκης και του νόμου περί μεταδοτικών νόσων της Ταϊλάνδης, προκειμένου να συμβάλει στον περιορισμό του πρόσφατου δεύτερου κύματος Covid. Υπενθυμίζει επίσης στο κοινό να κατεβάσει τις εφαρμογές Thai Chana και Mor Chana.

Η Ταϊλάνδη έχει παραγγείλει 60 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων Covid-19 από διάφορες πηγές, με την πρώτη αποστολή 200.000 δόσεων να φτάνει τον Φεβρουάριο. Αυτά τα εμβόλια προέρχονται από την Sinovac Biotech της Κίνας.

Τον Μάρτιο, προγραμματίζονται να φτάσουν άλλες 800.000 δόσεις και άλλα εκατομμύρια έως τον Απρίλιο. Η κυβέρνηση έχει επίσης προπαραγγείλει 26 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Covid-19 από την AstraZeneca, χρησιμοποιώντας μεταφορά τεχνολογίας εμβολίων για να επιτρέψει την τοπική παραγωγή από την τοπική εταιρεία της Ταϊλάνδης, Siam Bio.thethaiger 18/1/21

dimpenews.com/

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close