Ο Π.Ο.Υ προαναγγέλει νεα Πανδημία απο τη νοσο Χ και η Παγώνη στο Σκαι..Η τερματική επίθεση στο κόσμο.. (Video)

Όπως το 2018 ο Π.Ο.Υ μας είχε αναγγείλει τον Κορωνοιό  και εκαναν πρόβα με τα μέτρα Φυλάκισης μάσκες και υποχρέωσαν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν με τα επικίνδυνα σκευάσματα τους. Ετσι είχαμε την πολυπόθητη γι αυτούς  μείωση πληθυσμού. Το τελευταίο τους σχέδιο μας  το αναγγέλουν και είναι η  ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ τους Επίθεση με εναν άγνωστο ιο που τον ονόμασαν Χ!!

Πως το ξέρουν οτι ερχεται νεος ιός?? Πως γνωρίζουν οτι θα ειναι θανατηφόρος κατα 70%?? Ολα αυτα δείχνουν οτι παίζουν με τις ελευθερίες και τη ζωή μας..

Η τερματική επίθεση θα εχει την καθολική επίθεση στον άνθρωπο την μετατροπή του σε σκλάβο μέχρι την ημερομηνία λήξεως του. Τα  Παρανοικά οντα  του πλανήτη με το τρύπημα  τον  κάνουν οτι θέλουν  ως αντικείμενο ιδιοκτησίας τους

Τις ουσίες που έχωσαν μέσα στα σώματα των ανθρώπων με εκβιασμούς και υποχρεωτικότητες τωρα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν αφου  οι μπολιασμένοι εκπέμπουν σήμα και μπορούν να  λάβουν  σημα μεσω 5G.

Σημειώνουμε οτι ο κ.Πλευρης υπέγραψε για λογαριασμό της Χωρας στις 18/05/21 χωρις να ειναι τίποτα την παραχώρηση εξουσίας στο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να είναι δηλαδή ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ της Ελλάδας..και να αποφασίζουν αυτοι ποτε θα μας φυλακίζουν με νεες Πανδημίες και τα μέτρα που θα λάβουν για τους Έλληνες.

Μόλις ανακοινώσουν την νεα Πανδημία και τα νεα μέτρα μπορούν να ξαπλώνουν κάτω καθε μπολιασμένο π.χ να βλέπεις να πέφτει σαν κοτόπουλο να βγάζει αφρούς η αιμα  για να σε εκφοβίσουν να κάνεις το νεο τους σκεύασμα για να γλυτώσεις  δήθεν απο τον ιο Χ (ΕΞ)…

Τώρα έχουν σώματα σκλάβους δικά τους όργανα για να παίξουν  το τερματικό τους παιχνίδι…Η κατάργηση των μετρητών  θα οδηγήσει  χιλιάδες ανθρώπους στον πλήρη έλεγχο τους και στην επιβολή δια της βιας σε νεα τρυπήματα με τα δηλητήρια τους..

Στα νεα μέτρα θα υπάρχει ΚΑΘΟΛΙΚΗ απαγόρευση κυκλοφορίας σε ανεμβολίαστα ατομα και απενεργοποίηση της κάρτας Τραπέζης αν δεν τρυπηθούν καθώς και αλλα πιο σκληρά μέτρα. Διακοπές ρεύματος διακοπή ενέργειας ιντερνετ για να μην μαθαίνεται τίποτα κλείσιμο Τραπεζών  κ.α Θα προκαλέσουν ΣΟΚ!! Τα κοπάδια οπως τα αναφέρουν στις στοές  οι άνθρωποι θα αφανιστούν ..Το 70% που αναφέρουν σήμερα οι “προγνώστες” (Παγώνη κ.α )   είναι ποσοστό που θα  το πεθάνουν..

Έχουμε πόλεμο δεν θα ακούτε οπλα και δεν θα βλέπεται βομβαρδισμούς…Τα βιολογικά τους οπλα είναι αθόρυβα και πολλοί έχουν μέσα τους αυτά που χρειάζονται αυτά τα τέρατα για να ενεργοποιήσουν το παιχνίδι τους..

Δειτε την κ Παγώνη απο την Ιατρο-πολιτική κλίκα της Χώρας μας με τι χαρά το προαναγγέλει στο Σκαι..Ξανάρχισαν τα εκφοβιστικά λόγια και προφητείες περι θανατικού ιου!!

Η κ.Παγώνη αλλα και ο κ.Μαγιορκίνης που επανεμφανίστηκε  εδωσαν την πληροφορία οτι ο ιός θα ερθει απο πτηνά η ζωα  σύμφωνα με το σενάριο που τους ειπαν να μεταδώσουν ετσι ωστε να κτυπήσουν και να απαγορεύσουν την   κτηνοτροφική παραγωγή και  πως δηλαδή όλες οι επιδημίες θα προέρχονται από ζώα, επομένως και η νόσος Χ θα είναι μία μολυσματική ζωονόσος ασθένεια..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button