Ο Π.Ο.Υ άλλαξε τις ντιρεκτίβες του για τα tests PC. Θα απαιτούνται πλέον 2 τεστ θετικά συν 1 διάγνωση ιατρική για να κατοχυρωθεί ένα κρούσμα

Τέλος η αλχημεία με την αριθμολαγνεία πολλών ψευδών τεστ. Αρχή Εξόδου από την ”κρίση”.. ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ….

Ο Π.Ο.Υ άλλαξε τις ντιρεκτίβες του για τα tests PC. Θα απαιτούνται πλέον 2 τεστ θετικά συν 1 διάγνωση ιατρική για να κατοχυρωθεί ένα κρούσμα. Τέλος η αλχημεία με την αριθμολαγνεία πολλών ψευδών τεστ.

Αρχή Εξόδου από την ”κρίση”.. ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ….πρώτο βήμα προς την Αληθινή Ελευθερία και όχι την ψευδεπίγραφη του αμφίβολου ”εμβολίου”..

Ο Π.Ο.Υ άλλαξε τις ντιρεκτίβες του για τα tests PCR αναφορικά με τον COVID19, την ημέρα της ορκωμοσίας του Joe Biden. Έκτοτε, “1 μόνο τεστ θετικό δεν μπορεί ν’αποδείξειτην μόλυνση σε COVIDー19. Χρειάζεται πλέον κι ένα 2ο test συν μια ιατρική διάγνωση” για να πιστοποιηθεί και κατοχυρωθεί η μετάδοση.

Γλιτώνουμε από την αστρονομική αριθμολαγνεία των κρουσμάτων και των ψευδών μολύνσεων βάσει και των οποίων επιβλήθηκαν τα lockdown.Ή επειδή οι μαζικοί εμβολιασμοί αποδείχθηκαν φιάσκο και οι χώρες που ήταν πρωτοπόρες σε αυτούς καταβαραθρώθηκαν σε νούμερα και θανάτους τώρα αλλάζουν τα κριτήρια διάγνωσης και πιστοποίησης των κρουσμάτων για να συγκαλύψουν το τσουνάμι κρουσμάτων που σημειώθηκε μετά τους εμβολιασμούς και να μετριάσουν τις δυσμενείς εκτιμήσεις εντυπώσεις;

dimpenews.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ
  ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ…….

  ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ……ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ……ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΠΟΥ…….ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ;;;;

  Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑΞΕ ΣΙΩΠΗΡΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ-19…….

  ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ…..ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ;;;;; ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ…….
  Ο Π.Ο.Υ. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, Η ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ……..

  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ…..

  ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ , ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ………

  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΒΙΝΤ-19, ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ, ΟΥΤΕ ΕΑΝ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΟΥΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ……

  .
  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ…….

  .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button