Ο Μασκοφόρος Ρουμπάτης ξαναχτύπησε με κοντέινερ!!!

Δεν πέρασαν λίγες μέρες που ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Κερκυρας κ.Ρουμπάτης ξέστησε την αηδία της σκηνής εκστρατείας την οποία είχε στήσει για να δαμάσει τον Κορωνοιό και σήμερα Πέμπτη 09/04/20 έφερε κοντέινερ και το έστησε μπροστά από την είσοδο του Νοσοκομείου και δίπλα  στην είσοδο Εκτάκτων περιστατικών..!!!

Το βιολί του…Τόσα δεκάδες τετραγωνικά μέτρα στον ισόγειο χώρο του Νοσοκομείου και τόσα κτίρια και δεν ορίζει ένα χώρο με δική του είσοδο για να υποδέχεται κρούσματα Κορωνοιού!!! Για την ασφάλεια των Γιατρών του προσωπικού και των ασθενών χρειάζεται χώρος  όπως ένας θάλαμος Εντατικής και ο Ρουμπάτης επιμένει σε Τσαντήρια και κοντέινερ!!

Ο Μασκοφόρος πρόεδρος μετά την κιτς τοποθέτηση της σκηνής εκστρατείας ρίχνει στην είσοδο κοντέινερ εκστρατείας!!! Με τέτοιες ΓΥΦΤΙΚΕΣ μεθόδους και εικόνα Κιτσαριού θα δαμάσει τον Κορωνοιό!!! Για τον εξοπλισμό που λείπει κουβέντα !! Για τους Γιατρούς που λείπουν και τις ελλείψεις σε Νοσοκόμους αλλά και προστατευτικό υλικό ΤΙΠΟΤΑ…Κρίμα τα πτυχία σου και συγχαρητήρια σε αυτούς που σε επέλεξαν..

Ο Μασκοφόρος δείχνει με τα αλλεπάλληλα κατορθώματα του ότι δεν κάνει για την θέση που τον επέλεξαν..Εδω δεν μπορεί σε Δημόσιο Νοσοκομείο να τυπώσει μια ανακοίνωση..Δείτε στην Φωτό μέσα στο Νοσοκομείο το Ασανσέρ έγινε ΑΝΣΑΣΕ έφαγε το Ρ .Αυτός που το έγραψε έγραψε πιο δεξιά τη λέξη.Μάλλον δεν κεντράρει το μάτι του καλά και δεν χώρεσε το τελευταίο γραμμα Ρ στο χαρτί που έκοψε.Χρειάζεται “ζυγοστάθμιση” στο μάτι από Οφθαλμίατρο!!!

Επίσης  η Ανακοίνωση-προειδοποίηση  για να μην χρησιμοποιούν το ανελκυστήρα  οι εισερχόμενοι πολίτες ασθενείς και προσωπικό χωρίς είδη ατομικής προστασίας είναι κολλημένη με επτά κομμάτια  ΤΣΙΡΩΤΑ η κομμάτια μονωτικής ταινίας!!! Και σε Νηπιαγωγείο τα νήπια καλύτερα  θα το έφτιαχναν και θα το κολλούσαν!!!

Αυτα ως Διοικητής δεν τα έχει δει και τα βλέπουμε εμείς που εισερχόμαστε στο Νοσοκομείο!!!

Τέλος όσον αφορά την τοποθέτηση του Κοντέινερ αυτή  έγινε με χρήση Γερανού δηλαδή πιθανώς έγιναν  έξοδα που δεν γνωστοποιήθηκαν όπως επίσης δεν ανακοίνωσε το κόστος αγοράς η ενοικίου του κοντέινερ η της δωρεάς αν δηλαδή  είναι χορηγία και από ποιον φορέα η Ιδιώτη.

Να σημειώσουμε ότι υπήρχε αίτημα και στο Υπουργείο Υγείας για την χορήγηση κοντέινερ για χώρο εξέτασης κρουσμάτων αλλά και πάλι η τοποθέτηση του δημιουργεί αντιαισθητική εικόνα στην είσοδο του Νοσοκομείου  και η λύση υπάρχει στα εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα που διαθέτει το Νοσοκομείο στον ισόγειο χώρο όποια και αν είναι η τελική απόφαση για την χρήση του.

Το κυρίως ζητούμενο είναι ότι με τέτοια μπαλώματα στο Χώρο της Υγείας ΓΥΦΤΙΚΑ και μη ασφαλή για τους διερχόμενους εργαζόμενους και ασθενείς Το Νοσοκομείο της Κέρκυρας παρουσιάζει εικόνα Χωρών που δεν γνωρίζουν την ανάπτυξη και την ασφαλή υποδοχή των κρουσμάτων μιας μεταδοτικής ασθένειας..

Να θυμηθούμε και την εικόνα με την Σκηνή εκστρατείας που είχαμε πριν λίγες μέρες..

TI EINAI AYTA?  ΓΙΑ ΣΑΦΑΡΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ?

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close