Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας απειλεί για Τεστ ανα 3 μέρες εργαζόμενους στο κυλικείο & το κλείσιμο του.

Δια της βίας θέλει να επιβάλει Ιατρικές πράξεις ανα τρεις μέρες ο "Συνταγματάρχης" του Μητσοτάκη!!!!

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας κ.Ρουμπάτης Λεωνίδας απειλεί τους εργαζόμενους στο Κυλικείο του Νοσοκομείου με εγγραφο που απέστειλε προς το Κυλικείο  στις 10/03/21 οτι θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις (???) σε ολο το  προσωπικό εαν δεν κάνουν ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΕΣΤ!!!

Αρχικά αρχισε τα απειλητικά τηλεφωνήματα και τους εφερε σε πλήρη απόγνωση σύμφωνα με πληροφορίες  μιλώντας στην Υπεύθυνη του κυλικείου.Θα σας κλείσω το κυλικείο , Θα σας πετάξω εξω , Δεν θα σας αφησω να μπείτε μεσα να δουλέψετε , Θα καταγγείλω τη σύμβαση αν δεν κανετε καθε τρεις μέρες ΤΕΣΤ!!! Τους τρέλανε…με τις Αντισυνταγματικές ΚΥΑ η ΠΝΠ που εκδίδει η Κυβέρνηση κάθε δυο εβδομάδες. Τέλος τους απείλησε και για τις μάσκες που δεν φορούν οπως τους αναφέρει στο εγγραφο.

Το τεστ είναι Ιατρική Πράξη..οπως και η μάσκα.Το κάνει οποιος θέλει δεν μπορεί να τον υποχρεώσει ο Τοποθετημένος απο τον Μητσοτάκη Ρουμπάτης..Ο Ρουμπάτης το μόνο που κάνει είναι να εκτελεί εντολές της Κυβέρνησης και εχει δείξει πόσο στυγνός είναι και πόσο “αγαπούλης” προς τον Κυριάκο..που οταν επισκέφθηκε το Νοσοκομείο ο Μητσοτάκης του χάρισε παρουσία Μέσων Ενημέρωσης  πίνακα με την προσωπογραφία του. Ετσι εχει αποκτήσει και θράσος να ζητά δια των απειλών Ιατρικές πράξεις χωρίς να λογαριάζει το Σύνταγμα αλλά και τον Ιατρικό Κώδικα δεοντολογίας..

Ο κ Ρουμπάτης εκβιάζει στην  ουσία τους εργαζομένους χωρις να είναι ασθενεις οι εργαζόμενοι στο κυλικείο προσπαθεί ενω γνωρίζει οτι τα Τεστ αυτα δεν ξεχωρίζουν τον covid 19 οπως εχει δηλώσει και το μελος της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας κ.Τσιόρδας να τους βγάλει ψευδώς θετικούς ακόμη και αν είναι υγιείς και εχουν αντισώματα η να τους βγάλει θετικούς σε αλλά στελέχη Κορωνοιού και να αποδώσει ψευδώς το αποτέλεσμα στον covid οπως γίνεται στη Χώρα μας με αυτή την αναξιόπιστη μέθοδο ωστε να ανεβάζουν τους αριθμούς για να μπορεί ο Χαρδαλιάς (Δεσμοφύλακας του  Μητσοτάκη)   να θέτει περιοχές σε Φυλάκιση και να περιορίζουν ολες τις Δημοκρατικές  ελευθερίες των πολιτών που προβλέπει το Σύνταγμα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ Σ.ΤΣΙΟΡΔΑ

Αυτα τα Τεστ δεν μπορούν να επιβληθούν σε κανένα χωρις την συναίνεση του.Βασει του Νομου 2619/98 που κυρώθηκε στη Χώρα μας  και την Σύμβαση του Οβιέδο αρθρο 5 για τα Ανθρώπινα δικαιώματα και εχει την ισχύ που ορίζει το αρθρο 28 παρ 1 του Συντάγματος.

Ο Διοικητής  του Νοσοκομείου Κέρκυρας κ.Λεωνίδας Ρουμπάτης  που το παίζει ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ του Μητσοτάκη να πάει να κάνει καμια άλλη δουλειά και να μην απειλεί και τρομοκρατεί τους εργαζόμενους στο Κυλικείο του Νοσοκομείου Κέρκυρας…Οι εργαζόμενοι σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτονται να του καταθέσουν μήνυση…και να κάνουν οποια άλλη Νόμιμη ενέργεια απέναντι σε αυτες τις πρακτικές που θελει να εφαρμόσει..

Διαβάστε το Νόμο και το απειλητικό εγγραφο που τους απέστειλε …

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ  ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ…

*Πίσω απο τον εκβιασμό και τις απειλές του “Συνταγματάρχη”  του Μητσοτάκη   κρύβεται και η πίεση για εμβολιασμό κάθε εργαζόμενου…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. «ΝΟΜΟΣ 3418, ΦΕΚ Α 287, 2005 http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wHrZvzjsKBkq3dtvSoClrL87e_1TwhCA6l5MXD0LzQTLWPU9yLzB8V68knBzLCmTXKaO6fpVZ6Lx3UnKl3nP8NxdnJ5r9cmWyJWelDvWS_18kAEhATUkJb0x1LIdQ163nV9K–td6SIuShNcuKhBiRFLkjKDF2ovfg3HT3E7t8pK1PiSVF8gO4V , Άρθρο 1. Παράγραφος 1: «Ιατρική πράξη είναι εκείνη που έχει ως σκοπό τη με οποιαδήποτε επιστημονική μέθοδο πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του ανθρώπου». Παράγραφος 2: «Ως ιατρικές πράξεις θεωρούνται και εκείνες οι οποίες έχουν ερευνητικό χαρακτήρα, εφόσον αποσκοπούν οπωσδήποτε στην ακριβέστερη διάγνωση, στην αποκατάσταση ή και τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων και στην προαγωγή της επιστήμης». Άρθρο 12, παράγραφος 1: «Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή». Παράγραφος 2: «Προϋποθέσεις της έγκυρης συναίνεσης του ασθενή είναι οι ακόλουθες: α) Να παρέχεται μετά από πλήρη, σαφή και κατανοητή ενημέρωση, σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο».

    Σύνταγμα της Ελλάδας
    Άρθρο 2, παράγραφός 1: «O σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας».
    Άρθρο 5, παράγραφος 3: «H πρoσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη… https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/f3c70a23-7696-49db-9148-f24dce6a27c8/FEK%20211-A-24-12-2019%20NEO%20SYNTAGMA.pdf .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close