Νεο Video καίει την Κυβέρνηση με Γεωργαντά που αντικατέστησε Λιβανό!!!

Λίγο μετά την αντικατάσταση Λιβανού με τον Γεωργαντά…

Με την αποπομπή Λιβανού από την κυβέρνηση και την διαγραφή του δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε δήθεν μια διαχωριστική γραμμή με πρακτικές που έρχονται από το παρελθόν.

Υπενθυμίζεται πως σε ένα βίντεο εμφανίζεται ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας απευθυνόμενος στον, τέως πλέον, υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, να καυχιέται για τα κατορθώματά του ιδίου και της τότε Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή, όπου ήταν υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών: «Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…» είπε ο κ. Δούκας.

«Έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…» ακούγεται κάποιος από τη σύσκεψη να λέει.

«Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15% θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι» συμπλήρωσε ο σημερινός δήμαρχος Σπάρτης.

Παρότι η κυβέρνηση φέρεται να έδρασε αστραπιαία και να έδιωξε τους δύο άνδρες, νέο βίντεο φωτιά έρχεται στην δημοσιότητα και μάλιστα με τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Γεωργαντά, ο οποίος αντικατέστησε τον κ. Λιβανό. Σε αυτό ο κ. Γεωργαντάς δίνει σχετικές οδηγίες σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ.

«…καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που δούλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήραν συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ…», αναφέρει ο Γιώργος Γεωργαντάς και συνεχίζει:

«Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει. Ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν».

Δείτε το βίντεο, καθώς το ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ! ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ:

el.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button