Νεο Βατερλώ για Μητσοτακη…Για τον Μάρτιο και εαν μέτρα για την Τουρκία!!

Η Ελλάδα και η Κύπρος για άλλη μία φορά δεν πηραν στηριξη  στην ΕΕ. Από την μία δεν υπήρχε επιθετική πολιτική και από την άλλη, η Γερμανία για άλλη μία φορά κοίταξε τα συμφέροντά της!

Τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τον Ερντογάν πανηγυρίζουν και ευχαριστούν την Μέρκελ για την στάση της.  

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Ακούγεται σκληρό, αλλά η διπλωματία Ελλάδας και Κύπρου απέτυχε. Η ΕΕ στηρίζει μία χώρα που έχει πραγματοποιήσει εισβολή σε τρεις χώρες τον τελευταίο χρόνο, (Συρία, Λιβύη, Αρτσάχ), δημιουργεί τετελεσμένα στο Αιγαίο και πραγματοποιεί έρευνες στη Κυπριακή ΑΟΖ!

Πάνω από 22 χώρες αντιτάχθηκαν σε Ελλάδα, Κύπρο. Δεν υποστήριξαν την απαίτηση της Ελλάδας για εμπάργκο όπλων. Εκτός από τη Γαλλία, την Αυστρία και το Λουξεμβούργο, 22 χώρες συμφωνούν επίσης με τη Γερμανία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να δώσει ευκαιρία για διάλογο με την Τουρκία. Η Γαλλία και η Ελλάδα δεν μπόρεσαν να πάρουν αυτό που ήθελαν!”, αναφέρουν οι Τούρκοι.

Με λίγα λόγια η Άγκυρα διέσυρε την ΕΕ, ενώ η Αθήνα δέχθηκε μία ακόμα τεράστια ήττα. Η Τουρκία πηρε παράταση για τον Μάρτιο 21 και θα δουν εαν συνεχίσει τοτε μπορεί και ΑΝ!!!! Πιο ΒΑΡΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ δεν εχει!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close