Νέο Πιστοποιητικό διαχωρισμού με δείγμα αίματος απο το Σεπτέμβρη απο το πιόνι Κou Li… (Video)

Ενα μικρό διάλειμμα μέχρι τελος Καλοκαιριού ενδιάμεσα  εκλογές  ετσι ώστε  να συγκυβερνήσουν και να υποδουλώσουν τους Έλληνες ετοιμάζουν  τα Παγκοσμιοποιημένα πιόνια της Χώρας μας.

Οποιος παρακολουθεί την Πληρωμένη-Πετσομένη Τηλεόραση τρωει ΣΑΝΟ…Θα δείξουν Το Ναζιστικό τους πρόσωπο και την ΕΚΔΙΚΗΣΗ που θα πάρουν σε οσους δεν τσιπαριστούν και δεν δεχθούν το νεο ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ διαχωρισμού των πολιτών ..

Με το σύστημα ΜΠΛΟΚ ΤΣΕΙΝ θα σου παίρνουν αιμα  και σε δικό τους εργαστήριο θα βλέπουν αν εκανες το εμβόλιο .Οταν διαπιστωθεί οτι σου έχωσαν τα Δηλητήρια των σκευασμάτων και είσαι ο σκλάβος τους θα σου δίνουν το λεγόμενο Πιστοποιητικό με το οποίο θα μπορείς να κυκλοφορείς …Αν δεν υπακούς και δεν ακολουθήσεις τις επόμενες δόσεις αν δηλαδή δεν γίνεις το ΠΡΕΖΟΝΙ τους δεν θα μπορείς να κυκλοφορείς και θα σου απενεργοποιούν την κάρτα Τραπέζης σου για να πεθάνεις απο την ΠΕΙΝΑ..

Οι ανεμβολίαστοι θα οδηγούνται σε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ για υποχρεωτική θεραπεία και ενεση!! Αν μείνετε λοιπόν αμέτοχοι και δεν αντιδράσετε στο “ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ” αυτό φίδι που σας εφαγε. Εξασφαλίσατε  την μείωση του προσδόκιμου ζωής και χρόνιες ασθενεις η παραλύσεις…

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO

Oσο για τα Στρατόπεδα θυμίζουμε οτι έχουν ψηφίσει σχετικό Νόμο..Τον 4682/20…Να είστε ετοιμοι!!

popolaros

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button