Νεο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία πισω απο την πλάτη του Έλληνα ο Μητσοτάκης..

Ειδικευόμενη στις…μυστικές-ΞΑΦΝΙΚΕΣ συμφωνίες πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού είναι καθώς φαίνεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Για ακόμη μία φορά, παρά την αποδοκιμασία από το σύνολο της κοινής γνώμης, φαίνεται πως το Μαξίμου και οι συν αυτώ αποφάσισαν να εμπλακούν ακόμα περισσότερο στον πόλη και να στείλουν ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ στους Ουκρανούς ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ!

Θυμίζουμε ότι οι πρώτες 6 αποστολές όπλων της Ελλάδας στην Ουκρανία έλαβαν χώρα στα τέλη Φεβρουαρίου (Δείτε ΕΔΩ).

Έκτοτε Ουκρανία και Δύση έχουν κατά διαστήματα πιέσει την ελληνική πλευρά για αποστολή ακόμα και των σοβιετικής κατασκευής S-300 που φυλάνε την Κρήτη και το νότιο Αιγαίο.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Αμερικανού Υπουργού Άμυνας, Λόιντ Όστιν, «έσκασε η βόμβα»!

Ο ίδιος ανακοίνωσε πως 20 δυτικά κράτη έχουν δεσμευτεί να στείλουν νέα πακέτα στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία. Στη λίστα -δυστυχώς- βρίσκεται και η Ελλάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελίδα του Αμερικανικού ΥΠΑΜ:

«Ακούσαμε επίσης μερικές πολύ ευπρόσδεκτες ανακοινώσεις σήμερα το πρωί σχετικά με ακόμη περισσότερη βοήθεια ασφαλείας για την Ουκρανία. Αυτό περιλαμβάνει περίπου 20 χώρες που ανακοίνωσαν νέα πακέτα βοήθειας για την ασφάλεια, και πολλές χώρες δωρίζουν πυρομαχικά πυροβολικού και συστήματα παράκτιας άμυνας και άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα που χρειάζονται κρίσιμης σημασίας.

Και σήμερα, αρκετές χώρες ανακοίνωσαν νέες δωρεές συστημάτων πυροβολικού και πυρομαχικών κρίσιμης σημασίας, όπως η Ιταλία, η Ελλάδα, η Νορβηγία και η Πολωνία. Και επιτρέψτε μου επίσης να αναγνωρίσω το Ηνωμένο Βασίλειο για τον ηγετικό του ρόλο στη βοήθεια στον συντονισμό της βοήθειας για την ασφάλεια και για τις σημαντικές ποσότητες βρετανικού εξοπλισμού που συνεχίζουν να ρέουν στην Ουκρανία».

el.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Οι Συγχρονοι Σπαρτιάτες οι Στρατιωτικοι μας Ηγήτορες να φανταστώ οτι συμφωνούν με ολα αυτά. Γιατί δεν ακούστηκε η φωνη τους. Παίζει να διαφωνησουν οταν ο Τουρκος κατέβει μέχρι τη Ξανθη και χασουμε 2-3 νησια. Βαζω στοίχημα ότι ολοι αυτοι οι μασκαταδες Ελληνοφωνοι δημόσιοι υπαλληλοι με τη στρατιωτικη στολη, στα όνειρα τους έχουνε κατατροπώσει το Τουρκο και λειτουργούνε στην Αγια Σοφια με το Βατατζη. Ή έστω με το ΠΙΘΗΚΟ ΤΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button