Νέα μελέτη : 436 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Spike πρωτεΐνες βρέθηκαν στο αίμα των παιδιών, 30 ημέρες μετά το εμβόλιο

Nέα μελέτη διαπιστώνει: τα "εμβόλια" COVID προκαλούν θανατηφόρα μυοκαρδίτιδα στα παιδιά

Υπάρχουν αρκετοί ανώνυμοι λογαριασμοί στο Twitter που κάνουν καταπληκτική ερευνητική δουλειά σχετικά με τα εμβόλια COVID – και ένας από τους καλύτερους ονομάζεται Jikkyleaks. (Έχω αναφέρει τη δουλειά αυτού του ερευνητή στο παρελθόν στο Substack). Τον Ιανουάριο, αυτός ο ανώνυμος ερευνητής ανακάλυψε κάποιες πολύ ανησυχητικές πληροφορίες που κρύβονταν σε μια σκοτεινή ιατρική μελέτη.


Ο τίτλος του άρθρου: Circulating Spike Protein Detected in Post–COVID-19 mRNA Vaccine Myocarditis. (Κυκλοφορούσα πρωτεΐνη Spike ανιχνεύεται σε μυοκαρδίτιδα μετά το εμβόλιο mRNA του εμβολίου Covid-19).

Αυτό το άρθρο που επισημαίνεται από το JikkyLeaks θα πρέπει να σταλεί σε κάθε γονέα που έκανε ένα από τα “εμβόλια” COVID στο παιδί του – είναι θέμα ζωής και θανάτου.

Εδώ είναι το πρόβλημα : Οι γονείς ενημερώθηκαν ότι οι πρωτεΐνες αιχμής …θα εξαφανίζονταν από τον οργανισμό μετά από μερικές εβδομάδες – υποτίθεται ότι θα παρέμεναν μόνο τα αντισώματα […]


 


Η ιατρική μελέτη αποδεικνύει ότι οι ισχυρισμοί αυτοί ήταν σαφώς ψευδείς.

Ακολουθεί το κύριο σημείο που πρέπει να καταλάβετε από αυτή τη μελέτη: βρέθηκαν 436 δισεκατομμύρια αντίγραφα της πρωτεΐνης spike στο πλάσμα των παιδιών ένα μήνα μετά το “εμβόλιο” :

436 δισεκατομμύρια αντίγραφα της πρωτεΐνης spike.

Πρόκειται για πάρα πολλά :

Η μελέτη, έδειξε επίσης, ότι τα πειραματικά “εμβόλια” COVID προκαλούσαν μυοκαρδίτιδα στα παιδιά – η οποία είναι θανατηφόρα στο 50% όλων των ασθενών σε χρονικό διάστημα 5 ετών.

Αυτή η καρδιακή βλάβη αποκαλύφθηκε στις εξετάσεις τροπονίνης :

 

Το JikkyLeaks προσθέτει:

Οι συγγραφείς της μελέτης θα έπρεπε να είχαν σημάνει συναγερμό μετά τις πρώτες δύο ή τρεις περιπτώσεις. Βλέπετε, αυτό ήταν το καθήκον τους. Ήταν καθήκον τους ως ιατρικοί αξιωματούχοι και ως ερευνητικοί αξιωματούχοι. Αλλά απ’ όσο γνωρίζουμε δεν είπαν τίποτα και συνέχισαν τις επιστρατεύσεις.

Αλλά δεν είχε σημασία ότι νέοι άνθρωποι έπαθαν μυοκαρδίτιδα (με γνωστή θνησιμότητα 5 ετών έως και 50%). Αυτό που είχε σημασία ήταν να τελειώσουν τη μελέτη ώστε να μπορέσουν να δημοσιεύσουν […]

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα εδώ στο Twitter.


Πηγή – Μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.


Σχόλιο αναγνώστη : Ας δούμε. Μέχρι στιγμής γνωρίζω ότι τα “εμβόλια” προκαλούν καρδιακές προσβολές σε παιδιά, επιταχύνουν σημαντικά την κακοήθεια των μέχρι πρότινος λανθανόντων ακυρωτικών κυττάρων σε νεαρούς ενήλικες, αυξάνουν τις αποβολές και τις νεκρές γεννήσεις, αυξάνουν τους θανάτους βρεφών κατά τη διάρκεια του ύπνου, διαταράσσουν τον κύκλο της γυναικείας αναπαραγωγής, καθιστώντας έτσι την αναπαραγωγή λιγότερο πιθανή, έφεραν άνθηση στην επιχείρηση διάθεσης σωμάτων μέσω του συνδρόμου αιφνίδιου θανάτου και είναι ακόμη ύποπτο ότι τροποποιούν στην πραγματικότητα το DNA. Αυτές οι σατανικές ιδιοφυΐες ήξεραν σίγουρα τι έκαναν όταν τους ανατέθηκε το έργο της ερήμωσης της Γης. Δόκτωρ Φάουτσι, υποκλιθείτε, προσλάβατε μια εξαιρετική ομάδα αγγέλων του θανάτου.


Και, με την ευκαιρία που μας δίνει το ανωτέρω σχόλιο που αναφέρει ότι τα “εμβόλια” των BigFarma : “αυξάνουν τις αποβολές και τις νεκρές γεννήσεις, αυξάνουν τους θανάτους βρεφών κατά τη διάρκεια του ύπνου, διαταράσσουν τον κύκλο της γυναικείας αναπαραγωγής, καθιστώντας έτσι την αναπαραγωγή λιγότερο πιθανή”, ας δούμε, πώς η ιδέα για να παραχθούν αντισώματα κατά της ορμόνης της εγκυμοσύνης, έγινε πραγματικότητα το 1972.

Ακούμε την 🔗 Δρα. Carrie Madej να λέει ότι : “Αυτό το ☠️ “εμβόλιο” κατά της εγκυμοσύνης, αναπτύχθηκε από τον Dr G.P. Talwar το 1972” :

Πάντα ήμουν κάποιος που αμφισβητούσε τα πάντα, και αυτό ξεκίνησε όταν ήμουν έφηβη. Ρώτησα, γιατί πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο του τετάνου κάθε 10 χρόνια; Και για να το συντομεύσω για χάρη του χρόνου, είναι ότι τελικά το ανακάλυψα, ρωτώντας όλους τους θεράποντες ιατρούς μου, ειδικούς σε θέματα μολυσματικών ασθενειών, ανακαλύψαμε ότι ξέρετε.., ο λόγος που μας είπαν τότε να το πάρουμε ήταν ότι όταν βγαίνεις έξω στην αυλή, έχεις ένα σκουριασμένο καρφί στο πόδι σου. Το βακτήριο που λέγεται τέτανος μπαίνει εκεί μέσα. Και μέσα σε λίγα λεπτά ή ώρες, όχι μέρες ή εβδομάδες, θα μπορούσατε να έχετε τόσο τρομερούς σπασμούς που θα πνιγόσασταν μέχρι θανάτου και θα πέφτατε στο πάτωμα και θα πεθαίνατε…

Μέσα σε λίγα λεπτά ή ώρες, κάτι που δεν είχα ακούσει ποτέ να πεθαίνει κάποιος με αυτόν τον τρόπο. Οπότε ανακάλυψα ότι αυτό είναι ψέμα. Κανείς δεν πέθανε με αυτόν τον τρόπο. Κανείς σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστορία της γραπτής μας ιστορίας, σωστά; Οπότε γιατί το διανέμουν αφού είναι ψέμα;

Έτσι έκανα μια παρατήρηση στις βάρδιες μου στο Ντιτρόιτ, Michigan όταν εκπαιδευόμουν, και είδα ότι έκαναν σε κάποιους ανθρώπους το εμβόλιο για τον τέτανο και σε κάποιους όχι, ως πρωτόκολλο. Και όσοι έπαιρναν επίδομα κοινωνικής πρόνοιας δεν το έκαναν, αλλά όσοι είχαν ιδιωτική πληρωμή το λάμβαναν, πράγμα που δεν είχε νόημα.

Αλλά είδα ότι υπάρχει τεράστια διαφορά στη γονιμότητα, τεράστια.

Οι άνθρωποι που δεν το έλαβαν ήταν εξαιρετικά γόνιμοι. Οι άνθρωποι που το έκαναν είχαν πολλά προβλήματα. Τότε το έψαξα στο Google, και σίγουρα, μπορείτε ακόμα να το βρείτε αν το ψάξετε στο Google, ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το NIH αναπτύσσουν από το 1972 το εμβόλιο του τετάνου ως εμβόλιο έκτρωσης ή στείρωσης […]

Έβαλαν την ορμόνη της εγκυμοσύνης μέσα στο εμβόλιο του τετάνου σε αυτό το φιαλίδιο. Και έτσι κάθε φορά που το παίρνετε, είναι μια σωρευτική αντίδραση. Το σώμα σας θα δει τότε αν είστε γυναίκα, θα δείτε πότε θα μείνετε έγκυος, έχετε όλο και υψηλότερο επίπεδο HCG, σωστά;

Λοιπόν, τότε το σώμα σας θα μάθει να επιτίθεται σε αυτή την ορμόνη

Έτσι θα επιτεθεί σε μια πρώιμη εγκυμοσύνη […]

Έτσι, τότε δεν θα καταλαβαίνετε καν ότι μείνατε έγκυος εξ αρχής. Το έχουν χρησιμοποιήσει απόλυτα σε λατινοαμερικάνικες χώρες, την Αφρική και την Ινδία. Πιστεύω απόλυτα ότι το χρησιμοποιούσαν και εδώ στις ΗΠΑ, αν και το αρνούνται.

Παρόλο που κοιτάζετε στις ιστοσελίδες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είχαν τόνους εμβολίων που ανέπτυσσαν. Δοκιμάζουν… Χρησιμοποιούσαν εμβόλια πάνω μας εδώ και δεκαετίες και έλεγαν ψέματα στους γιατρούς, ψέματα στους άλλους ανθρώπους.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτοί είναι οι οργανισμοί που στέκονται αυτή τη στιγμή πίσω από το πλάνο του COVID :

 

‼️“Η ιδέα είναι να παραχθούν αντισώματα κατά της ορμόνης της εγκυμοσύνης, έτσι ώστε οι γυναίκες να μην είναι σε θέση να κυοφορήσουν μια φυσιολογική εγκυμοσύνη […]

‼️Οι γυναίκες που ήταν έγκυος θα έκαναν έκτρωση και όσες δεν ήταν έγκυος θα γίνονταν στείρες” […]

‼️ Βλέπε το άρθρο του Sunday Guardian, Mάιος 26, 2018 :

 

🔗 Δεοντολογικά ερωτήματα γύρω από το εμβόλιο για τη μείωση της γονιμότητας


🔗 Τα έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι το 90% των εγκύων γυναικών που εμβολιάστηκαν με το Covid έχασαν το μωρό τους


Από το άρθρο μας τις 17 Ιαν 2023🔗 “Μαζική ερημοποίηση με την υπογραφή της Big Farma…” :

Ένα από τα έγγραφα που περιέχονται στην απόρριψη δεδομένων είναι το ‘reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf’ . Η σελίδα 12 του εμπιστευτικού εγγράφου περιέχει δεδομένα σχετικά με τη χρήση της ένεσης Pfizer Κόβιντ-19 κατά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία.

Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι το 90% των εμβολιασμένων εγκύων γυναικών έχασαν το μωρό τους…

Η Pfizer αναφέρει στο έγγραφο ότι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021 υπήρχαν 270 γνωστές περιπτώσεις έκθεσης στην έγχυση mRNA κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το σαράντα έξι τοις εκατό των μητέρων (124) που εκτέθηκαν στην ένεση Pfizer Covid-19 υπέστησαν ανεπιθύμητη αντίδραση.

Από αυτές τις 124 μητέρες που υπέστησαν ανεπιθύμητη ενέργεια, οι 49 θεωρήθηκαν μη σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, ενώ οι 75 θεωρήθηκαν σοβαρές. Αυτό σημαίνει ότι το 58% των μητέρων που ανέφεραν ότι υπέφεραν από ανεπιθύμητες ενέργειες υπέστησαν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που κυμαίνονταν από συστολή της μήτρας έως εμβρυϊκό θάνατο.

anatropi.substack.com

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Το Κάνσας μηνύει την Pfizer γιατί «παραπλάνησε» το κοινό σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου για τον COVID
    Ο Γενικός Εισαγγελέας του Κάνσας, Kris Kobach, λέει ότι η Pfizer «παραβίασε» τον Νόμο για την Προστασία των Καταναλωτών! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ!

    https://x.com/dstefanos/status/1803999121352638805

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button